Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta daje zycie

dlaczego tyle kobiet jest tak naiwnych?

Polecane posty

Gość kobieta daje zycie

wiecie dlaczego tak jest? to kobiety maja wladze, to one daja zycie tylko kobiety ktore nie maja wlasciwych facetow z ktorymi sie zwiazaly poddaja sie takiemu zabiegowi to kobieta wybiera mezczyzne czyz nie? tylko dlaczego nieodpowiedzialnego? chce seksu a nie obchodza go konsekwencje. kobieta potem musi cierpiec, ona daje wlozyc w siebie "odkurzacz" ktory wyssa male niewinne stworzenie. dlaczego tak wiele kobiet ma nieodpowiedzialnego faceta? dlaczego tyle kobiet sie ich slucha jesli kaza usunac? po co osoby takie decyduja sie na seks skoro moze poczac sie tak dziecko ktorego nie chca? potem sie zala i placza. czy nie lepiej zalozyc spirale?

Gość dajmy szczescie innym
nie rozumiem jakmozna poddac sie aborcji!!to okrutne i samolubne a winni sa mezczyzni ktorzy zamiast wesprzec kobiete kaza jej posunac sie do tak okrutnego czynu. jak mozna byc z facetem ktory szantazuje "albo usuniesz albo ja odejde" taki facet i tak predzej czy pozniej odejdzie a diecko zawsze mozna oddac do adopcji nie odbierajac mu zycia! wiele rodzin pragnie dziecka ale nie moze miec! mozna im dac szczescie!!

Gość kropa nad iiiii
no wlasnie ..... dziewczyny!! nie szukajmy idealow lecz dojrzalych mezczyzn ktorzy beda zawsze przy tobie, tacy ktorzy sa odpowiedzialni!!

Gość tez mialammm
tez mialam drania ktory kazal mi usunac. odeszlam od niego, potem okaazalo sie jednak ze nie jestem w ciazy!! on chcial wrocic, lecz po co mi taki kretyn?? do tego byl bogaty mielismy warunki cale szczescie dowiedzialam sie prawdy o nim. teraz za kazdym razeem gdy jestem juz jakis czas z facetem wkrecam mu ze zrobilam test i okazal sie pozytywny, jego reakcja pokazuje mi czy jest odpowiedzialny

Gość hha dobre
bardzo dobry ten sparwdzian ;) musze go wyprobowac

Gość tuwim tuuuwim
jestem mezczyzna , mam 28lat poznalem kobiete ktora ma 2letnie dziecko, facet ja opuscil po tym jak zaszla.\ mozna byc samotna mama jest wiele mezczyzn ktorym nie przeszkadza to ze ich dziewczyna ma dziecko, ja docenilem jej odwage, ze podolala, urodzila i wychowala, nie poszla na latwizne. takie kobiety doceniam ktore mimo nie najlepszych warunkow urodza

Gość spiralafun
spirala jest the best