Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merigold86

Co mam zrobić z siostrą, która od śmierci MJ poczuła do niego jakię dziwne uwiel

Polecane posty

Gość Merigold86

bienie? Przed jego śmiercią znała może jego 2 piosenki, a teraz ma wszystkie płyty, kupiła sobie kapelusz taki jak on nosił w którymś teledysku i w ogóle szcza po gaciach. Jak jej wytłumaczyć, że to żałosne?

Gość jowita667
przedstaw jej Lenona

po co masz jej tłumaczyć , spodobały jej się jego piosenki i tyle, lepiej niech słucha michaela a nie dody

Gość fasdfas
a może po prostu jej się podobają piosenki, styl? a przed śmiercią jak sama napisałaś znała tylko dwie piosenki czyli tyle co nic. sama jesteś żałosna :o

Gość AP AP AP AP
Dlaczego to zalosne? Kazdy ma prawo sluchac muzyke, ktora lubi. moze twa siostra zobaczyla jakim wielkim artysta byl M.J. Troche tolerancji. Ja rowniez po jego smierci zaczelam sluchac jego piosenek, czytac o nim itd. Nie wpadlam w zaden szal- interesowalo mnie to po prostu. Kiedys myslalam,ze to zly czlowiek, ale teraz iwem,jak bardzo sie mylilam. Amen.

Gość adelajda.
a ile ona ma lat? moja kuzynka przezywa podobna fascynacje:D

Gość Merigold86
Nie w tym rzecz. A Wy nie zauważyliście, że to jest "modne", żeby teraz lubić Jacksona? Z tego, co wiem, to nie tylko moja siostra dostała szajby, jej koleżanki z klasy też. Ostatnio przeczytałam bloga siostry, a tam jakiś straszny bełkot na jego temat, że jaki to on biedny nie był i jego zdjęcia jako anioła :(

Gość AP AP AP AP
Najczesciej po smierci takiej gwiazdy zaczynamy sie wyjatkowo interesowac jej tworczoscia. Zwyczajnie- ludzie pisza, ze jest krolem, a Ty chcesz sie sama przekonac czy to prawda.

moja córka( 15 ) ześwirowała na punkcie MJ po tym jak jakieś 3 lata temu puściłam jej Billie Jean. Nie możecie sobie wyobrazić co się działo w domu jak on umarł. Dobrze że to się nie stało w roku szkolnym. Tak czekała na te koncerty..... zresztą ja sama jeszcze mam smutek ( 40 )

Gość zdsfasf
nie bez powodu jest uznawany za króla muzyki pop. nic dziwnego że twoje koleżanki dopiero teraz poznały jego muzykę skoro były wychowywane na nowoczesnym dziadostwie - techno, hiphopie, dodach i innym szmelcu :o zresztą podobnie było po śmierci elvisa czy kurta cobaina 🖐️

Gość Merigold86
Ale to co innego lubić kogoś i przeżywać, kiedy ten ktoś umrze, a co innego nie lubić wcześniej, a przeżywać, bo koleżanki przeżywają i w ogóle jak nie przeżywasz to nie jesteś cool :) Siostra ma 13 lat.

Gość adsfasdf
kurwa mać merigold jaka ty jesteś pusta i żałosna. jeeezzuuu i co z tego że ma 13 lat? co z tego że jej się podoba? parę lat temu było tokio hotel, doda itp a jak idolem nastolatek staje się naprawdę wybitny artysta to nagle jest źle i trzeba się żalić na forum? co z tego że przeżywają, też kiedyś miałaś 13 lat i co, nie przeżywałaś? zmarnowałaś swoje dzieciństwo?:o to bardzo smutne ale my to mamy głęboko w dupie 🖐️

Gość Merigold86
My?? Czyli ty i twoje alter ego?

Gość safsd
nie, całe forum ma cię w dupie

Gość Merigold86
Nie będę rozmawiała z ludźmi nie na poziomie.