Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysia8520

bilet autobusowy--jak usunac date

Polecane posty

Gość censora
Zmywaczem do paznokci, ślinką ;p

Gość moja kolezanka miala
i to calkiem niezly ;) ale to oszustwo!!!

Gość ale w czym w ogole widzisz
zal pieniedzy na bilet jednorazowy? mam nadzieje, ze cie kiedys zlapie kanar i dosaniesz taka kare, ze ci sie odechce oszukiwania...

Gość mohitooo___
a gdzie bilet kosztuje 1,20???? bo u mnie najtanszy 2,80:O

Ale 2,80zł to chyba bilet dla dorosłych? Bo wnioskuję po infantylności problemu, że autorka jest studentką, czyli przysługują jej bilety ulgowe. W moim mieście kosztują 1,20zł, w twoim pewnie 1,40zł czyli nadal mało. Zresztą nawet jakby kosztywały 5zł, to ma się wybór, albo kupić, albo zapieprzać pieszo, albo ukraść, czyli jechać bez biletu. Jak kogoś nie stać na jedzenie, to też ma kraść?

Gość mohitooo___
purpura,jezuuu kolejny topik gdzie bulwersujesz sie tak, ze ci zylka w dupie zaraz pęknie:O idz pod sejm i krzycz o okradaniu, tam masz wiekszych zlodzieji niz osoba co jezdzi na gape:O

Gość facet84zxc
po co ci bilet? naucz sie rozpoznawac kanarów po ich zakazanych mordach. Do tego dodaj szybki sprint gdy tylko cie bedą chcieli spisac. w Warszawie ceny biletow są tak wysokie ze pasazerowie sobie pomagają z tą zarazą

Gość facet84zxc
nie kupuj biletu te zakazane pyski z daleka widac naucz sie im uciekac

Gość purpura ty to jesteś
chyba jakąś starą zrzędliwą babą :O Dziewczyna może nie mieć pieniędzy i mieć daleko do domu po prostu, aleś ty zrzędliwa jędza :O

Gość mamusia synusiaaaaa
moze zmywaczem do paznokci??? nie wiem ale moze sie zmyje ten tusz...

Gość Madzialena86m
Purpura, ale żeś głupia...

tak mnie purpura wkurzyla, ze ci napisze jaki jest sposob otoż... kupujesz klej w sztyfcie smarujesz nim miejsce gdzie nabija sie data, potem delikatnie naślinioną paleczka do uszu zmazujesz datę. Potem smarujesz znowu klejem, czekasz aż wyschnie osobiście bym się bała, chociaż nieraz koleżanka miała kontrole i sie udawalo

Gość 78347823
no wyobrazcie osbie, ze ludzie często nie mają pieniędzy na bilet... Ja wychowuje dziecko niepełnosprawne- sama, mam na nas oboje 850 zł świadczeń, i nie przysługuje mi nawet ulgowy bilet! Musze wydac 2 zł na najtańszy... Przerzuciłam się na rower, ale jak jest zła pogoda to nie jest prosto...

autorko, a gdzie dziękuję?!!!

Gość fffasfasfasf
Biała pasta do butów i zamazujesz nadruk, albo bierzesz żyletkę i skrobiesz to, tylko musisz to robić delikatnie.

Gość fesfesfsgg
chloroxem albo jakims wybielaczem z chlorem

Gość potwierdzam -jakis wybielacz
choc nie zawsze zostaje bez śladu a bilety sa nieadekwatnie drogie- u mnie najtańszy już 3zł :O jestem po studiach, szukam pracy jak mam gdzieś jechać, to mnie szlag trafia, bo ceny biletów rosną non stop, a nie przekłąda się to w żaden sposób na komfort jazdy

Gość gość
tak ale to chyba nie przejdzie na biletach warszawskich , we wroclawiu tak sie da robic bo juz tam robilam :-))))

Gość gość
Dobry temat :-)

Gość gość
We Wrocławiu to Normalka że ludzie usuwają tusz z biletu jednorazowego.Wystarczy zwykła gumka do ścierania ołówka xD kolega zawsze tak robi i jak zetrze to nic nie widać,nawet jak się da do światła,po prostu bilet wtedy wygląda jak nowy.Ja jeżdżę codziennie tramwajem do szkoły,ale mam URBAN CARD,którą sobie zakodowałem na wszystkie linie i mogę jeździć ile chcę ^^ a to jedyne 45 zł na 30 dni.sądzę że to jest mało :) więc nie jestem zmuszony tak robić :) Pozdrawiam.

Gość geniusz zbrodni

cifem go