Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marysia_mm

prężenie się niemowlaka

Polecane posty

moja 3 tygodniowa córeczka dosyć często się pręży, napina. Ma przy tym czerwoną buźkę. Ma się wrażenie, że ma problem ze zrobieniem kupki, ale kupki robi normalne. Trwa to parę sekund, i zaraz przechodzi. Często się budzi w czasie tego "ataku". Na początku myślałam, że to kolka, ale nie płacze

Gość gość
byc moze to taki wstęp do kolki:( czyli wszystko przed Wami.. albo poprostu się przeciąga

Gość fvbfdb
moze poprostu gazy sie jej zbieraja,zapodaj Espumisan w kropelkach dla dzieci(nie zaszkodzi) a....bedziesz wiedziala czy lepiej,czy mimo leku nadal tak ma:)

Gość gość
a dotknij jej wtedy brzuszka, jak brzuszek bedzie wtedy twardy a mała zapłacze to znak ze zaczyna sie kolka

Gość ....................89
Mieliśmy ten sam problem z synkiem Na pewno mogą być różne powody My w końcu zrobiliśmy posiew moczu i wyszło że Mały ma bakterię coli w moczu Później seria zastrzyków i antybiotyk( nie chcę tego pamiętać bo to było straszne) oprócz tego nie wiem czy karmisz piersią ale ja tak i odstawiłam cały nabiał bo okazało się ze nasze Maleństwo ma skazę białkową Teraz Synuś jest nie do poznania spokojny

dałam jej espumisan, ale nic nie pomaga, dalej się pręży. Brzuszka twardego nie ma. Karmię piersią dokarmiając butelką. Podejrzewam właśnie jakieś uczulenie, najpewniej na nabiał, więc chyba całkowicie go wyeliminuję. W piątek dopiero mam wizytę u pediatry.

Gość pytanie do .................89
Czy zrobiliście posiew moczu dlatego, że wasze Maleństwo się prężyło? Moja córka też się pręży ale jest to związane z bólem brzuszka? Czy Twoim zdaniem warto zrobić posiew moczu?