Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meere

Mam 9 tygodniowego kotka i... chyba cos z nim nie tak..

Polecane posty

Gość meere

Wydaje mi sie ze kotek jak na swój wiek to jest za mały.. czy ktos z na strone jakas internetowa gdzie moge sprawdzic czy moj kotek jest wystarczajaco duzy jak na swoj wiek? Ma 21 cm mierzac od noska do poczatku ogona ( z ogonem 33 cm).

Gość wett
Dosyc czesta przypadlosc ostanio, zwolnienie rozwoju, serce wolniej rosnie niz powinno ma male szanse na orzezycie wiecej niz 16 tygodni przykro mi

kotki roznia sie budowa ciala niektore nie beda duze jako dorosle kotki a jest odrobaczony?jezeli nie jest apatyczny chetnie sie bawi to uwierz mi wszystko z nim ok

Gość cep
a to jest kotka czy kocur ?? mam dwa koty - rodzeństwo kocur jest potężny waży prawie 4 kg a kotka jest mała i waży niecałe 3 kg - ale idź z nim do weterynarza jakby co :)

Gość miniversion
nie słuchaj się wett mam 12 lat mam kotka ma rok i tez jest mała ale żyje normalnie daje jej duzo czułości tez sie martwiłam musisz dawać bardziej tłuste rzeczy naprzykład smalec oczywiscie nie zadużo bo do zjedzenia albo na co nie starszy mleko skórki od kurczaska swini albo tłuste od kotleta ja tez sie martwiłam ale przezyje a ma juz około 56 tyg i żyje i sie nie słuchaj wett bo mówi pierdoły mojej kotki dzieci zawsze były małę ale jakos żyły no teraz ich nie mam bo pouciekały ale sie nie martw!wicej opieki czułosci dawaj tez kotku

Gość szegedunia
Idź do wterynarza! Lepiej zapobiegać niż leczyć.

Gość moja droga a to kotka
czy kocurek,zazwyczaj kotki sa o wiele drobniejsze i wolniej rosna,nie masz sie czym przejmowac:) idz do weta to rozwieje twoje watpliwosci:)

miniversion -co Ty za bzdury wypisujesz?Nie odniose się to całości Twojej wypowiedzi,bo jest wystarczająco bezsensowna,ale to co piszesz o wieprzowinie jest po prostu niebezpieczne.Koty pod żadnym pozorem nie mogą jeść wieprzowiny,w jakiejkolwiek formie.

Gość taka mała mi
Według mnie jest w porządku, miałam wiele kotów.

mój kot też do roku czasu był malutki i drobniutki a potem (po kastracji) przybrał szybko na wadze no i w ogóle urósł :) jak się martwisz to idź z kotkiem do weterynarza