Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judith27

Co będzie dalej ? Proszę powiedzcie co byście zrobiły na moim miejscu.

Polecane posty

Jakiś czas znam chłopaka , nasza znajomość od razu zaczęła sie gorąco :) Uśmiechał sie do mnie,robiliśmy sobie zdjęcia,chodziliśmy za rękę,przytulaliśmy się ,i całowaliśmy :) Trwa to nadal,ale jest taki problem że nie jesteśmy razem, Wczoraj powiedział mi że za mną tęsknił... Chciałabym z nim być , ale nie wiem jak mam to rozegrać? Czy podejść do tego na zimno i poczekać aż do mnie napisze ? Co byście zrobiły ? Może będę zgrywała niedostępną ?

Gość odpowiedz na twoje pytanie
zapytaj wprost jak masz traktowac cala sytuacje....w podchody sie nie baw bo nie ma sensu....

etam, bez deklaracji można się spokojnie obyć :) ja miałam taki sam początek związku, bo dwóch 'gorących' miesiąch nie wiedziałam, czy to już związek czy nie, to jakoś samo przyszło, bez żadnych podniosłych słów. i dzisiaj nie mam pojęcia, ile jesteśmy już razem, bo zwyczajnie nie wiem, od kiedy zacząć liczyć ;) ciesz się, że wszystko przychodzi tak naturalnie, to o wiele lepsze niż jakieś sztuczne wyznania.

Zresztą to racja,po za tym z tego co wiem to chłopakom nie łatwo wyznaje sie uczucia :) Czas pokaże swoje ;p