Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 542

Straciłam chłopaka !

Polecane posty

Gość Kasia 542

Straciłam chłopaka ! :( Od dłuższego czasu już czułam, że coś jest nie tak, a dzisiaj rano ze mną zerwał..twierdzi, że nic do mnie nie czuję i że było tak już od dłuższego czasu.. Byłam z Nim cztery miesiące, to niedługo..ale zdążyłam się zaangażować i zdążyłam Go pokochać mimo tego jaki był !

Gość Kasia 542
Wiem, że nie ja pierwsze i nie ostatnia... Ale tak po prostu napisał, że nic nie czuje..żebym zapomniała.. :((

Gość przykro mi...

Gość gość
Mialam cudownego chlopaka, on- staral sie o mnie przez calutkie 3 lata, bylismy ze soba dokladnie rok. Niestety, postanowil mnie zostawic, powód? Znudzilam mu sie, nie kocha mnie juz i ogolnie ma mnie zupelnie dosc. Ja przez te 3 lata jego staran, nie chcialam go, bo nie chcialam sie z nikim wiazac, a on swoim nachalnym namawianiem mnie sam do siebie mnie zrazil, dopiero wtedy jak zaczal "podbijac" do innej dziewczyny na moich oczach to mnie cos tknelo i dalam mu ta szanse i zakochalam sie w nim na zabój. Musiałam go odzyskać. Postanowiłam spróbować uroku miłosnego u rytualisty perun72@interia.pl , i na szczęscie nie zawiodłam się. Facet wrócił i jesteśmy ze sobą szczęśliwi.