Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to pojac nie wieme

Szczerze? Nie rozumiem osób które idą na magisterskie studia dzienne..

Polecane posty

Gość Jak to pojac nie wieme

Nie rozumiem tego.. Wg mnie w tym wieku jak sie konczy licencjat powinno sie juz pracowac a nie uczyc. Dziwia mnie bardzo osoby które ida na dzienne studia na mgr.

Gość siallalallalalal
jak jest sie na utrzymaniu rodzicow to mozna sobei na to pozwolic... w miesdzy czasie jezdzic na erasmusy itp itd... czlowiek narobic sie zdarzy w zyciu :) a co do wyboru studiow zaocznych to tez wcale nie takie hop siup... wkoncu troche kas6y na to wydac musisz, do tego zawalone weekendy, wsumie pracowac tyulko na to aby studiowac to tez nie jakas super przyjemnosc, tylko koniecznosc ja jestem na jednolitych mgr dziennych i caly trzeci rok tez pracowalam (co prawda dorywczo) wiec nie jest tak ze nie mozna laczyc pracy ze studiami, a przynajmniej nie musze za szkole nic placic a cala zarobiona kase mam dla siebie :)

a co Tobie wytłumaczyć, dziecino? nie każdy kierunek jest dwustopniowy nie każdego licencjat zadowala cóż powiesz o doktorantach? co z habilitacjami, profesurą? pracujesz do 60/65 lat, zdążysz w wieku 55 zejść na zawał studia dzienne nie wykluczają pracy, a są bezpłatne

Gość porownaj ile zarobisz po
licencjacie a ile po (dobrych) studiach magisterskich. Rodzice tez to wiedza i wola, jesli moga, zainwestowac w nauke dziecka, pomagajac mu.

Gość na dobrą sprawę to
mnie stać na studia dzienne , mam do dyspozycji miesięcznie kwotę porównywalną z średnimi zarobkami , zimowy semestr spędzę na uczelni we Francji. pracę będę mieć w firmie ojca. po co mam kończyć jakieś studia zaoczne i marnowac na to weekendy , już nie wspominając o ich poziomie :o

Gość wykształciuchh
Poziom wiedzy ludzi po studiach dziennych a po zaocznych jest nieporównywalnie wyzszy ot co.