Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nutelllka_18

Do radców uczuĆ Dlaczego tak?

Polecane posty

Gość Nutelllka_18

Dlaczego facet, który mi sie podoba : 1. Rumieni sie jak mnie widzi 2. Chodzi za mną ale nie podejdzie zagadac 2. Jak juz siedzimy razem usmiecha sie, patrzy w oczy 4. Zmienia mu sie głos jak do mnie mówi 5. Cholera nie zrobi konkretnego kroku Znamy sie od 2 lat ale dopiero od teraz jakos nawiązlismy kontakt. Gdy moja kolezanka rozmawiala z nim na baletach powiedziala, żeby do mnie podbił czy cos, a on malo wylewu nie dostał i powiedział "Ja Kasię traktuję jak koleżankę " a buraka mial niezłego. Co to znaczy wszystko niue wiem juz co o nim myślec.. ja mam 18 lat on 19

Gość Nutellka_18
do prawdy ? Musisz byc nieźle niedowartosciowany żelku zielony, skoro tak uważasz.. Albo po prostu jestes niespełnionym 30 letnim prawiczkiem bez fantazji ;)

Gość Nutellka_18
No skoro tak, to jak go ośmielic

Gość lalistka
---- > zielony żelek dzieje się tak, ponieważ: 1. podnosisz mu ciśnienie 2. chce cię zamordować lub okraść 3. chce odwrócić twoja uwagę od zamiarów z pkt. 2 4. nie przeszedł jeszcze mutacji 5. rozwiązało mu się sznurowadło i nie chce się potknąć, a sam nie umie go zawiązać Ale sie usmiałam :D :D :D hahahahhahha :D :D ..... cudowne :P --------> doa autorki tematu Chłopak jest niesmiały, sama zagadaj i jak cie sie równiez podoba to przejmij inicjatywe i sama rozkrec ten zwiazek :) (jezeli chcesz zwiazku :P )

Gość bojabojaboja
Jest nieśmiały. Ja mam brata w tym wieku. Fajny chłopak, przebojowy, ma dużo znajomych i dosyć łatwo nawiązuje kontakty, ale ładne dziewczyny przyprawiają go o zawał serca. I ja nie umiem mu pomóc. Mam nadzieję, że przejdzie mu to z wiekiem po prostu.