Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łabędziaszyja33

Czym częstujecie jak ktoś do was przychodzi?

Polecane posty

Gość łabędziaszyja33

? :)

Gość załamanaaaaaaa
kawa i ciastkami

dokladnie kawa jakies ciastka ktore zawsze mam na takie okazje albo jak upieke ciasto to wtedy domowe ciasto czy rogaliki.

Gość kawa herbata lub sok
zależ kto na co ma ochotę;)Czasem jakieś %:P A ciastka z reguły kupuję na osttanią chwilę i częstuję bo jak są u mnie jakieś słodycze w barku to nie potrafię się opanować i jej zjadam:PNo chyba,ze upiekę całą blachę domowego ciasta-ciężko taka ilość samej zjeść:D

Gość a może kanapka z dzemem
Jeśli to goście niezapowiedziani nie otwieram drzwi :p

zalezy-jak się spodziewam to coś piekę /przyrządam a jeśli tylko kotoś dzwoni do mnie ze za 10 min będzie-lece po chipsy czy paluszki:D a jeśli zupełnie znienacka wpada ^_^ to nic ewent. jakis alkohol jak mam :) no i standard -kawa/herbata

Gość LadyMorgaine33*******
kawa/herbata-jakies ciastka czy paluszki do tego, tez kupuje na ostatnią chwilę bo sama nie bardzo lubię słodycze

Gość a ja właśnie też kupuję na
osttanią chwilę ale dlatego,że bardzo lubię słodycze i nie mogę ich za duzo trzymac w domu bo zaraz je zjem:PNie lubie chipsow,fast fodoow ale slodycze KOCHAM!!

Gość zalezy od dnia i godziny
i od tego jak sie do mnie wybieraja (autobusem czy samochodem). Jak przyjezzdaja wczesnym popoludniem to obiad, potem jeszcze cos na zimno tez mam zawsze (w razie jakby dluzej posiedzieli), no alkohol tez zawsze oczywiscie ;) A jak pozniej to juz z reguly obiadu nie ale cos na cieplo staram sie zawsze dac, chocby glupia pizze upiec. No i ciacha zawsze pieke tez. Aaaa i jeszcze czesto salatke owocowa robie, fajnie sie wcina. W lecie zwykle lody tez kupuje - nawet jak nie zechca to sie nie zmarnuje ;)

Gość zalezy od dnia i godziny
Aha i nie miewam niezapowiedzianych gosci. To brak kultury pprzyjsc bez zapowiedzenia sie ;)