Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteeeeesowanaaa

JAK ZOSTAC PROSTYTUTKĄ

Polecane posty

Gość zainteeeeesowanaaa

to moje wielkie marzenie zostać zawodową prostytutką ale nie tirówką tylko taką ekskluzywną. Nie oceniajcie mnie bo nie po to założyłam topic. Ale mam kilka pytań: - czy aby zostać prostytutką trzeba mieć idealną urodę ? idealną skórę? żadnych blizn, rozstępów itd? - jaki jest tak naprawdę przedział wiekowy dla prostytutek - czy trzeba mieć doświadczenie a jeśli tak to jak duże i skąd? czy wystarczy duża ilość partnerów czy wczesniejsza praca w zawodzie?czy dziewica może zostać prostytutką - czy w każdym domu publicznym jest obowiazek używania gumek? czy prostytutka może odmówić seksu w dni płodne jesli używa metody kalendarzyka?czy w ogóle może używac tej metody? Z góry dziękuję za odpowiedzi

Urodę musisz mieć niezlą. Nie musi być idealna ale musi być dobra. Idealny przedział wiekowy to 18-30 lat. Jeżeli masz doświadczenie w kwesti seksu, to będzie ci łatwiej. Doświadczenie nabywa się po poprostu poprzez sekszenie. Tak. Gumki są obwiązkowe w każdej agencji towarzyskiej. Nie możesz odmówiać seksu w dni płodne.

Gość no chyba sobie
zartujesz... ""odmówiać"??

Gość nie możesz liczyć
...na kalendarzyk. a jak masz zamiar sie zabezpieczac porzed chorobami? gumki sa niezbedne! idz do jakiejs szanujacej sie agencji i pytaj.

Gość Janek po 50
Najbardziej są cenione te, które umieją się dobrze zachować i prowadzić błyskotliwą rozmowę w kilku językach :) Ucz się dziewczę