Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToTylkoOna

Szacunek w Miłości

Polecane posty

Gość ToTylkoOna

Hej, chciałabym się poradzić Was kobietek z forum kafeterii. Tematem będzie szacunek jaki Nam kobieta okazują mężczyźni, nasi mężczyżni z którymi się spotykamy, mieszkamy razem i planujemy wspólne życie razem. Napiszcie mi proszę jak jest z szacunkiem dla Was?? Czy często wasi faceci Wam go okazują, chodzi mi głównie o to jak Was traktują. Czy brakiem szacunku może być to kiedy mieszka się razem, a ktoś traktuje kogoś z dystansem? Chodzi mi o szanowanie naszego zdania także. Pozdrawiam ToTylkoOna

Gość naczelna wrozka kafeterii
zdradza cie. jego kochanka jest chyba w ciazy, stad jego frustracje:(

Gość ale o co konkretnie chodzi
o jaki dystans? i jak dystans ma się do szanowania zdania? jakis przykład?

Gość vgfsg
Mój w ogóle mnie nie szanuje. On chyba nawet nie wie co to słowo znaczy i że cos takiego istnieje

Gość ToTylkoOna
dO ANCZELNEJ: Jestem pewna że mnie nie zdradza, ZBYT DUŻO CZASU SPĘDZAMY RAZEM... :)

Gość ToTylkoOna
Tym bardziej nie ma na to czasu... skoro widzimy się praktycznie non stop, a ja mu wychodzenia do koleżanek kolegów nie zabraniam... :)

Gość maturka4
Dla mnie dziwny temat... Jak w ogóle można tolerować kogoś, kto nie traktuje mnie z szacunkiem! Tzn że co? Łazi po domu niechlujnie ubrany, nieogolony? Nie przygotowuje śniadania dla obojga, tylko zeżre sam i na koniec beknie? Rozrzuca własne rzeczy i żąda prania? Włazi bez pukania do łazienki, kiedy ja tam jestem? W towarzystwie bardziej interesuje się innymi damami, niż mną? Spóźnia się bez wyjaśnienia? Wyjeżdża solo na wczasy bez uzgodnienia? Nie płaci rachunków? Kłamie? Zapomina o okazjach i rocznicach? Nie przepuszcza mnie w drzwiach? Czyli jest patentowanych chamem? Bo dla mnie szacunek w związku, to po prostu kulturalne współżycie dwojga ludzi, wierzących sobie nawzajem i sobie pomagających

Gość ToTylkoOna
Vgfsg to dlaczego z nim jesteś ? jak wygląda u Ciebie brak szacunku ? możesz powiedzieć... Nie mówie że mój facet mnie na szanuje, ale czasem się dziwnie zachowuje, coś robi żle co sprawia mi przykrość a potem przychodzi i mnie przeprasza, moze jestem przewrazliwiona albo szukam dziury w całym ?

Gość ToTylkoOna
Chdzi mi głownie o to że czasami ma gdzieś moje zdanie. Kiedy on czefgoś nie chce to ja mam to szanować i dać spokoj, kiedy natomiast ja czegoś chce, on nie robi nic w tym kierunku wymigujac się. Zachowania czasem egoistyczne sprawiajace mi przykrosc. Co do klamania to nie, otwiera drzwi, puka itp rzeczy jak napisala maturka. To jest nienaganne.

Gość maturka4
Typowy przykład egoisty i synusia mamusi. Cały świat ma się kręcić wokół niego i dla niego. Współczuję serdecznie! Jeszcze rozumiem dyskusje i usiłowanie przekonania mnie za pomocą argumentów. Ale "nie bo nie" albo "bo ja tak chcę" stawia sprawę jednoznacznie: uciekaj, moje serce...

Gość ToTylkoOna
Fakt faktem jest jedynakiem, ale nie synusiem mamusi.... matka stra się o niego troszczyc, ale nie dziwie sie... Mieszkamy z dala od niej :) Matka może i chciałaby wziać we włądze jego zycie, ale on nie pozwoli na to nigdy ...