Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imię Radek xd

co lubia dzieci?

Polecane posty

Gość Imię Radek xd

idę do dziewczyny dzisiaj na 18 ale nic nie mam dla jej synka, ma pół roku co mogę mu kupić chciałem jakąś zabawke tylko jaką ? tak na szybko to chyba tylko w smyku można coś kupić? cena nie gra roli

Gość Imię Radek xd
Fajne, może właśnie to małemu kupię :) a może jakieś jeszcze propozycje?

Zerknij na allegro, tam jest wiele zabawek, jak Ci sie jakas spodoba to zapytaj o nia sprzedawce w smyku albo po prostu ja popros o rade. Na kazdym pudelku jest przedzial wiekowy tzn dla jakiego dziecka jest przeznaczona. Ty szukaj takiego powyzej 6 miesiaca czyli +6M

Gość Imię Radek xd
Tak szczerze to zielony jestemw tym temacie a dziewczyny się nie chce pytac bo chce żeby zobaczyla że się coś tam znam ;P

ja bym polrocznemu maty nie klupila. Moj wlasnie od ok 6 miesiaca nie chcial jej juz. Ogladal sie za pluszakami, takimi wielkimi klockami, zabawkami ktore swieca, graja i robia duuuzo halasu :)

Gość Imię Radek xd
Kurcze sam nie wiem, najlepiej pojadę do tego Smyka i się dowiem co i jak dla takich dzieci... Dzięki,

Gość Imię Radek xd
Że siedzi to tyle już wiem, ostatnio ja byłem to kupiłem małemu adidaski takie malutkie i piłke pluszową girmy adidass wiec teraz chcialem jakas zabawke moze to co podalam bo widze ze jak stoi i siedzi tez sie moze tym bawic :)

Gość veffggg
aleś sobie wybrał dziewczynę z przychówkiem, to sam już nie możesz zrobić dziecka, chyba dobra w tych klockach, kiedy ma dziecko,

Gość Imię Radek xd
veffggg - twój komentarz nie jest na miejcu bo nie kazałem jej oceniać, była z chłopakiem wpadła i ją zostawił. To co takie dziewczyny nie mają prawa do szczęścia, kocham ją i dziecko jest częścia jej więc wiem że jeżeli będziemy kiedyś rodziną to będę kocham tego chłopca jak swojego synka.

Po h... takie komentarze, facet zapytal o zabawke i juz sie doszukuje negatywow. Raczej zasluguje na slowa poparcia niz negacji.

Gość jesteś fajnym facetem
dość już "uprzedzeńców", którzy po jednym zdaniu oceniają ludzi... a ta zabawka tutaj pokazana jest na prawdę godna polecenia