Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dunn

Do czego zdolna jest zazdrosna kobieta?

Polecane posty

Gość dunn

Dostałam pracę w urzędzie. Siedzę w jednym biurze z kierownikiem. Vis-à-vis biuro ma pewna kobieta. I co zauważyłam, że ona jest dosłownie zazdrosna o mnie. Skacze koło niego, nie odstępuje go na krok, pilnuje aby przez chwilę nie był ze mną sam. Raz szef powiedział, że zjadłby coś słodkiego więc z miejsca ruszyła na miasto po ciasto. Podobna sytuacja miała z kawą. Był taki deszczowy dzień, szef powiedział, że napije się kawy bo zaraz zaśnie to wtedy ona znów z miejsca, że mu zrobi. Ale on widział, że ja stoję obok czajnika to poprosił abym też mu zalała. Nigdy kawy mu nie robiłam bo parzy sobie sam. Jakaż była zdzwiona. A złość normalnie aż z niej kipiała. Między mną a ową kobietą jest 35lat róznicy. O co jej chodzi?

Gość przynajmniej ja....
zazdrosna kobieta jest zdolona do WSZYSTKIEGO:(

Gość szialalalaaaa
o to ze jestem mloda a ona stara;)

Gość dunn
Też wysnułam taką tezę:D Ze jest zakochana w szefie.

a moze czuje sie zagrozona, bo przestanie byc potrzebna? Ty jestes mlodsza, atrakcyjniejsza... Juz nie bedzie na nia zwracac uwagi;)

Gość dunn
Ale ją i jego nic nie łaczy. Ona jest od niego dużo starsza. Na pewno go nie pociąga jako kobieta. Jest marudna, męcząca, zgorzkniała, mieszka sama, mąż ją opuścił 20 lat temu. Dzieci są już dorosłe i mają własne rodziny w świecie. Dłuższe przebywanie z nią męczy, jest zdziwaczała. Dawno powinna być na emeryturze ale co ona w domu bedzie robić. Teraz utrudnia życie innym. Gdybyście widziały co ona w pracy wyprawia. Skacze wokoł niego, we wszystkim mu przytakuje, jest przeszczęśliwa gdy szef jest zły na mnie. Jest zazdrosna o każdy uśmiech, spojrzenie. Na początku cięzko było mi się przyzwyczaić, dużo mi pomagał a ją normalnie szlag trafiał. Dlatego pytam się do czego zdolna jest zazdrosna kobieta. Póki co potrafi mnie i szefa skutecznie skłócić. A wtedy jest przeszczęśliwa. Od razu pędzi do niego i nastawia go przeciwko mnie. Chora rywalizacja w pracy o względy szefa:D

Gość dunn
Podpowiedźcie coś!