Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepokoje sie co sie dzieje

milczy od paru godzin

Polecane posty

moj facet mial sie spotkac z kumplami o 1, ostatni raz gadalismy przed 11 a do tej pory ani ssma ani telefonu, na moje telefony nie ma odpowiedzi, jest tylko wolny sygnal i nic:( nawet jak przepadal na caly dzien to zawsze pisal, co robi, gdzie jest:(...

ale co tak nagle sie poczul taki osaczony:O? zawsze sam z wlasnej inicjatywy mnie informowal na biezaco co u niego, gdzie jest itp. to do niego niepodobne po prostu:(

Gość a co to
permanentna inwigilacja? Jak tak, to może zwiał od ciebie na dobre? 6 godzin bez wiadomości i wielkie halo!

ale mowie, ze to nie tak ze ja mu zawsze wydzwaniam, jak jest z kumplami:O sam nieraz dzwonil, pisal, co robia itepe jakies smieszne sytuacje a tu nic nic nic. widujemy sie rzadko bo mieszkamy daleko od siebie i pozostaje nam tylko kontakt telefoniczny i stad sie martwie:(

:( up czy ktoras z was przezywala cos podobnego????

Gość psychopatka lopatka
tak, mojemu facetowi często się tak zdarzało, dopoki się we mnie nie zakochał po uszy, teraz nie wyobraża sobie isc na impreze beze mnie. Odezwie się w swoim czaise

on nie mial isc na impreze to mialo byc zwykle spotkanie z kumplami, jakis browarek moze..poza tym mieszkamy od siebie kilkaset km.. i nawet jak sie ustawial na takie spotkania,, to sie odzywal. domyslam sie, ze wszystko z nim ok ale czemu tyle milczy, nigdy nigdy tego nie robil:(

Gość psychopatka lopatka
My tez mieszkalismy od siebie 250 km (aktualnie mieszkamy już razem) nie raz mi tak robił, zapij morde i się nie odzywał:) spokojnie odezwie sę, alebo zadzwoń do niego na domowy

Gość będę_mieć_dzidzię
pewnie r00cha inną hehehe tak się robi teraz z gł00pimi szmat-ami co sie zakoch00ja!

Gość psychopatka lopatka
powiem Ci szczerze ze takie związki na odległośc nie maja sensu więc czemu nie zamieszkacie razem?

Gość Mój facet tak miał
Jak zgubił telefon

Gość Moze kaca leczy
Naprawde odebrac Wam komorki. Kazdy krok chsecie znac W takich zwiazkach czlowiek sie dusi(

Gość dalej milczy....
jak zadzwonilam z numeru kolezanki to nie odebral, ale ona potem wracala do domu i mowila, ze odpuscil jej strzalke, wiec telefon ma ze soba;( a ode mnie nic nie odbiera...

Gość dalej milczy....
dzwonilam do jego siostry na kom, nie ma go w domu nadal... :(

dziewczyno nie dręcz się i jego przy okazji - mój facet też mi się melduje zazwyczaj ale jak z kumplami popije to tez to różnie bywa... więc nie przejmuj sie tak - poczekaj spokojnie do jutra jak sie nie odezwie to idź do rodziny a później na policję :) a na razie luz ;)

Gość dalej milczy...
ale mowie ze przeciez mieszka ode mnie kikaset km.. jedyne co moge to ewentualnie jutro zadzwonic do jego mamy czy do siostry nie wiem:O

Gość dalej milczy...
poza tym nie mam z nim kontaktu juz od 11 h i jak powtarzam, na inny numer sygnal odpuscil, do mnie sie nie odzywa;(

Gość psychopatka lopatka
to czemu z nim nie pogadasz z innego nr?

Gość homcio
czyli .... Pelikan czeka na raport a tu nic :P

Gość hhhhhhhhg
ile macie lat?

Gość dalej milczy...
bo tamten nr byl mojej kolezanki a ona juz jest w domu, mam tez komorke ojca ale jest zastrzezony numer, a poniewaz moj ojciec jest nam przeciwny, dzwonil do niego nawet pare razy z tego numeru, wiec on pewnie nie odbierze ...

Gość dalej milczy...
oboje jestesmy po 20tce, on pare lat ode mnie starszy

Gość psychopatka lopatka
to kup se starter za 5 zł i zadzwon:) zreszta na Twoim miejscu poczekałabym do jutra:)

Posłuchaj - z tego co piszesz wynika że gość z jakiś przyczyn nie chce z Tobą w tej chwili gadać - mam propozycję, daj sobie na spokój i nie błaźnij się więcej daj mu szanse na skontaktowanie się z Tobą...

Gość dalej milczy...
Jezu co jest grane;(

Gość dalej milczy...
wiem, ze najwyrazniej nei chce, ale czemu i jak dlugo to bedzie trwalo.. juz wariacji dostaje;(

Gość djkjdkjdkjkjdjsjd
przez cały dzien dupi inna a Ty mu przeszkadzasz, jutro dostaniesz manto od niego zobaczysz

Gość dalej milczy...
nie dupi innej, tego jestem raczej pewna, ale mimo wszystko nie wiem co sie dzieje.. :( nigdy czegos takiego nie robil, co ja mam robic w ogole