Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę_mieć_dzidzię

Anglik zrobił mi dziecko

Polecane posty

Gość będę_mieć_dzidzię

I alimentów nie chce płacić, zmienił numer telefonu . . . a jak chciał se pod00pczyć to dzwonił zawsze po robocie i mówił, że kocha . . . jest straszy ode mnie o 15 lat! Co mam robić? Kto będzie płacił na dziecko?

O naiwnosci ludzka...a ile Ty masz lat dziewczynko?Nie wiedzialas skád dzieci sie biorá (i On nie wiedzial?)....Zal mi Ciebie ale co sie stalo to juz sié nie odstanie, kichaj na niego i sama wychowasz dzieciaczka...Dasz radé;)

Skoro sama sie traktowalas jak lala do zabawy, to sie nie dziw, ze cie teraz tak potraktowal no. Trzeba myslec PRZEd a nie PO.

Gość będę_mieć_dzidzię
a moze jakiegoś polaka wrobić w tę ciąze? tylko, że to będzie dziecko z czarną karnacją . . chyba nie przejdzie? co?

Gość -bin laden-
przepraszam, ale to ty wiedziałaś, że możesz zajść w ciążę. on chciał se podupczyć ? a czy nie jest tak, że żeby on chciał cię podupczyć, to ty też musiałaś chcieć i zgodzić się na to ? więc chciałaś i też się dupczyłaś i nie zwalaj winy na niego. w dni płodne się nie bzyka bez prezerwatywy panienko jak się nie chce zajść w ciążę, ale oczywiście ty biedulka nie wiedziałaś oczywiście, że bzykanie w dni płodne bez zabezpieczenia może zakończyć się ciążą.. biedna ty jesteś.

Gość będę_mieć_dzidzię
mówił, że mnie kochał i że jestem dla niego jedyna!

Gość -bin laden-
a teraz to widać, że to prowo. jakiejś idiotce się nudzi. pewnie na kafe za długo siedzi. ;)

Gość -bin laden-
prowo. no comments.

Gość Kiyono
Dnia 26.09.2009 o 19:31, Gość będę_mieć_dzidzię napisał:

I alimentów nie chce płacić, zmienił numer telefonu . . . a jak chciał se pod00pczyć to dzwonił zawsze po robocie i mówił, że kocha . . . jest straszy ode mnie o 15 lat! Co mam robić? Kto będzie płacił na dziecko?

sprawa z sądem i policją tylko i wyłącznie w końcu odpowie za to.  Musisz jednak o to się starać, bo sądy z łatwością ci pomogą w lewackiej europie. A jak ci się nie uda to zamorduj to dziecko i wyślij mu zdjęcia zamordowanego Philippa Browna.