Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

xymena>>> nie nie ! nie zrozumialas mnie :) gdy sie zloscisz, nie panujesz nad emocjami :)i wtedy odslaniasz swoje "ja" swoje hmm powiedzmy nie najlepsze cechy :) to wtedy podajesz sie na tacy :classic_cool:....nie ma nic to wspolnego z tym o czym rozmawiamy ;)...pogadac zawsze ze mna mozesz jesli czujesz potrzeba wygadania sie :) do tego akurat sie nadaje jak mysle :P milych snow :) [kwiat

Gość to tylko ja i caly czas ja
wstala:D :o ;)*

xymena>>>niczego wam nie brakuje :) ...roznimy sie wiekiem ;)....ot cala madrosc :)...a raczej doswiadczenie .... a zeby ? zeby sa ok :classic_cool:.... Royal ;) niespodzianka ! ;)... wpadne pozniej 🖐️....

czesc :)🖐️

Kabel -zdrzemnela bym sie juz co? :o Wyslalam CV i nikt nie zadzwonil. Moze im wysle raz jeszcze co?

Artefakt_Diabła>>>> jak napiszesz dupa w nawiasie to twoja kamerka wygeneruje obraz twojej ;)... dzieki za chabazia :D to tylko ja i caly czas ja>>> na razie czekaj :) ostatnio pisalem tu z dziewczyna :) miala opory przed wyslaniem nalegalem by sie nie poddawala....rozeslala w rozne miejsca :) kilka dni pozniej szukala mnie :) chciala sie podzielic informacja ze telef sie rozdzwonily :)....

a jak mnie zaprosza i dam plamę? :o

to tylko ja i caly czas ja>>> eee tam zaraz plame :P... musisz wejsc tak jakbys wiedziala czego chcesz i wygladac na kogos kto zna sie na tym czym chcesz sie zajmowac :)....nawet gdyby to byla nie prawda :)....pamietaj ! zawsze liczy sie wejscie :)... jak to spieprzysz moze byc roznie :)....