Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

Coraz mniej na kompie,prześlicznie na polu jest (moze być na dworze),trzeba by relaksu i świeżego powietrza nałapać.:D Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

Gość jest jest ......
tym duchem i wlasnie sie mu załaczyla nadinterpretacja :o

Gość jest jest ......
no zaraz kosmici wyjda ci z maila i cie zabiora :o byle na zawsze :o 🖐️

17:10 [zgłoś do usunięcia] Artefakt_Diabła bobasek jaki Ty miły----------. cos nie passi:P

Mają rację Arci.:D Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

Była przeznaczona do jednego tematu tylko te pieprzone kody nastały,które gorzej niż spam się zachowują;:D Pamiętasz byłem pod tą ksywką i rozmawialiśmy na tym temacie.

Dziwne tez jest,ze mam taki niekonwecjonalny nick inny i gdy poszedłem na inny temat uważali ,ze sie wywyższam wykształceniem.Przeciez tłumaczyłem im,że nick nie odgrywa roli tylko zachowanie człowieka i co mówi. Nie pomogło nie zrozumieli tego.Byli w wieku od 28 do 40 lat.

Bez przerwy te kody mam.Już zrobiłem tak,ze założono mi nick z innego kompa podano hasło i dalej gówno tak kolokwialnie powiem,bo już sił nie mam.:O:( Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

To go spalę jak powiem:P Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami. Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami. Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami. Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami. Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

Gość
🖐️ bedziecie wiedzialy, wiec pisze na waszym topie:classic_cool: czy kabel_usb@o2.pl nadal jest aktualny?? 2 razy wyslalam mejla i przyszla mi zwrotka, nie wiem, czy to adres nieaktualny czy cos mi sie pieprzy z poczta:o bede wdzieczna za odpowiedz:classic_cool:

teraz sie zle czujesz? MOże napięcie przed mie.....etcetera Moze przerwiemy rozmowę?Położ sie na chwilkę.

Zdzirka fote wykasowała a po co prześmiewcy wygrali,miałaś ich olać jak urocza jestes:classic_cool:

ten mail jest dobry,więc niestety chyba cos z twoja poczta nie tak nie żadne napiecie,ja nie miewam takich...wiez ze w rzeczyswistosci to dotyczny tylko 3% populacji?:D ale jak widac baby lubia sie wkrecac,lub faceci lubia je wkrecac.... nie chce mi sie leżec, nie znosze leżeć.nawet jak jestem mega chora to łaże. nie dolecyzłam sobie zapalenia oskrzli:/

Gość
Artefakt, dzieki za odp! ps fota w stopie to stare, niepowtarzalne czasy:classic_cool: 🖐️