Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

dobre kryminały też lubie, a z podrózniczych to tylko cejrowskiego czytam bo smiesznie pisze.ale ogólnie nie mam ograniczeń jakis, rózne książki mi sie podobają. z historycznych to chyba tylko Psie Pole przeczytałam

Jak to jest z tymi e-bookami czy lektor czyta w ogóle gdzie to można o tym znależć większy zakres.

nie mam zielonego pojęcia, wolę ksiązki tradycyjne,dla mnie to troche świętokradztwo. owszem,fajny wynalazek ale dla starych ludzi którzy nie dowidzą

Gość Pytasz o
Władca Pierścieni jest super, nie całkiem fantastyka, trochę jak HP :)

Miałem kiedyś taki przywilej w bibliotece,ze brałem po 18-20 ksiązek(przychodziłem z torbą turystyczną) i w ciągu miesiąca znów tak samo.Do takiej wprawy doszedłem,ze ksiązke w 1 dzien czytałem czyli kiedy czas pozwalał a nawet w nocy.

a teraz jak czytasz belestrykę czy taką co cię interesuje ile stron czytasz w ciągu godziny.?

Gość Pytasz o
Pachnidło ? coś mi sie o uszy obiło, o czym to ??nie pamiętam za bardzo

wiesz co bobasek,nigdy sie nad tym nie zastanawiałam:/ciezko stwierdzić...np. HP czytam powoli,bo sie delektuje... pachnidło jest o kolesiu który miał węch idealny i zaczął robić perfumy z ludzi.film zrobili pare lat emu ale dupny jest,chociaż dobrze przekazuje przesłanie książki. jakis czas temu zrobiła sie moda na tą ksiązke.ja ją odkryłam jeszcze w podstawówce, a doszłam do niej bo była o niej wzmianka w jednej piosence Nirvany

Gość Pytasz o
Właśnie, coś ten film kojarzę, przeczytam ją, filmy nieraz sknocą i skracają, książki są lepsze

Rozumie cie ale jak chłoniesz delektując sie jak dojdziesz do 2 godzin 240 stron,to będziesz mocno oczytana i żadna krzyżówka ci się nie oprze.Przeszedłem to masę nagród ksiązkowych za krzyżówki wygrałem.Ale tez i kryształy.

kurcze, musze zacząc mierzyć czas:D myśle ze jakby wyszła kolejna częśc HP(ale to niemożliwe niestety:/) to mogłabym mieć takie osiągi:D krzyżówki też bardzo lubie,ale te takie troche trudniejsze niz z Pani Domu;)

kupiłem specjalny mebel na ksiązki i mam je do dzisiaj.Dziś mało kto czyta.Połowę z tego przeznaczyłem do biblioteki a te encyklopedyczne tylko zostawiłem.

wiesz jak jesteś panienka korzystaj z czytania ile sił,jak obowiązki domowe(małżeńskie) o wiele trudniej.

Gość Pytasz o
Wybaczcie, że tak tutaj się wcisnęłam już uciekam

Wiesz nie wiesz kiedy dobrze zrobisz.Ja napprzykład wywaliłem kiedyś 120 kaset video,myslałem ze zdarte a głowica była scharatana.Teraz tez już plyty chciałem wyrzucic ale jak przepuściłem przez komp sa oki.:D

a jakie masz dzieci?:) i jeszcze jeśli mozesz powiedz ile masz lat:) ja to najbardziej lubie wieczory, kiedy mój śpi a ja zapalam sobie taka mała lampke z ikei,stawiam ja pod stolikiem koło łózka żeby go swiatło nei raziło i czytam sobie w ciepłym łóżku. a pranie sie suszy na balkonie...ech nie wie czemu ale suszace sie na balkonie pranie to dla mnie synonim spokoju i domowego ciepła:)

Tu wchodzimy w zakres bardzo intymno-rodzinny(a ilu mamy obserwatórów)??:P Mam 3 dzieci. 2 synów i córeczkę.Więcej nie mogę powiedzieć. Z cafe wie o mnie 14 osób bardzo dokładnie co do wieku.Czy mam tak publicznie ryzykować?

Dużo dzieciaków, córcia pewnie najmłodsza:) Też mi sie chyba odzywa instynkt jakiś...ech. No ale przeciez to tylko wiek:) Zreszta nie musisz mówić dokąłdnie,możesz podac przedział.Aczkolwiek domyślam sie ze skoro trójka dzieciaczków to zapewne 30+

Gość 14 osob to Ci sie wydaje
bobasku :P

NIe gdybaj bo nie zgadniesz i tak.Jak byłabyś tak mocno np.zainteresowana slajdami co prawie co drugi dzień z cafe tym osobom wysyła to w mailu są moje dane osobowe.Mam ich parę ale akurat jak wysyłam slajdy krajobrazowe to muszę mieć pewność,że ta osoba mnie nie zdradzi.Na razie sie nie pomyliłem.Jak podasz email to sie dowiesz .

----------DOBRANOC--------- kolorowych snów:P Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.