Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O.N.A ona wtulona 19

Jest mlodszy ode mnie o rok.Nie bedzie to dziwne jak

Polecane posty

bede sie z nim spotykac.Czy mlodszy chlopak moze dac mi poczucie bezpieczensta.?

Gość babcia prawde ci powie
a czemu ma byc dziwne? jest tylko mlodszy o rok,to nie wiele. ja mam faceta mlodszego o dwa lata ,jestesmy z soba prawie cztery lata,i jest mi z nim Cudownie:-) kiedys mialam chlopaka o cztery lata mlodszego ale to byla akurat tylko milosc wakacyjna i tez dobrze wspominam;P nie zawsze starszy facet musi ci dac poczucie bezpieczenstwa..

Gość -bin laden-
walnij się w łeb. rok młodszy to żadna różnica wieku. jesteś pewnie młoda i stąd te głupie pytania.

Mam 19 lat on ma 18.NIgdy nie spotykalam sie nawet z chlopakiem w moim wieku zawsze wolalam starszych,ale ten mi sie podoba

Gość babcia prawde ci powie
Kiedys musi byc ten pierwszy raz...walsnie okazje masz ,moze warto sprobowac?;-) a skoro ci sie podoba to nad czym sie dziewczyno zastanawiasz???nie rozumiem . Dokladnie -rok roznicy to zadna roznica:p

Gość ciekawa marysienka
A gdzieś Ty go poznała;)? No, skoro starszych wolisz, to ten młodszy gdzie się pałęntał ?: :)

Gość mufkaa
ja też 19, on 18 i jest cudownie;p między moimi rodzicami i jego też jest taka sama różnica wieku:D

Gość ciekawa marysienka
Bo 2,3 lata to żadna różnica. Chyba, że facet jest jeszcze w tyle w rozwojem emocjonalnym. Ale bywa tak, że na 0 facetów np tej samej kategorii wiekowej, 1-2 są dojrzalsi od pozostałych mimo młodego lub bardzo młodego wieku. To z życia. No jak było z poznaniem go:)? Opisz:) On Cię zagadał, czy Ty jego?

Gość ciekawa marysienka
że na 20 facetów, nie 0.. poprawka. Taka sytuacja bywa zauważalna np w klasie, większej grupie wiekowej. No pisz, bo nie usnę z ciekawości:P:D