Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogolnie zalamana na maksa

Mężczyzno- wejdź i odpowiedz BŁAGAM!

Polecane posty

Zależy mi na tym aby to faceci się wypowiadali. A dziewczyny mogą też wyrazić swoje zdanie, jednak jak to bywa między nami kobietami, mogą być niepochlebne komentarze. Mam 18 lat. Jestem szczupła, wysoka, zgrabna i mam ładną twarz. Niestety moim problemem jest cellulit na tyłku. Nie przesadzam z tym, gdy tylko napnę pośladki dzieje się cos takiego (zdjęcie z google): http://magicsport.pl/img/content/newsy_galeria_zdjec/414_cell6.jpg Po prosty wygladam tam wtedy jak karbownica :( :O I pytanie do facetów: Czy jeśli dziewczyna jest atrakcyjna, szczupła, a ma taki defekt, który widać tak jak napisałam po napięciu pośladków, to czy to Was odrzuca? PS. Dodam, że tyłek mam zgrabny i kształtny, tylko ten cellulit;/ BŁAGAM PISZCIE!

Gość nie-zakochana
dziewzyno ograrnij sie troche :) znajdz faceta ktory pokocha Cie taka jaka jestes.

Gość Artefakt_Diabła
ej,a tak wogóle to co komu ten celulit przeszkadza?

Gość anonimowa89xxxxxxxxxxxxxxxx
tez am takie cos na tylku a jestem ladna (wie dobrze o tym ze podobam sie chlopakom, mam powodzenie,zwracamna siebie meskie spojrzenia)wysoka zgrabna nie mam zadnych faldek tluszczu,plaski brzuch wszystko na swoim miejscu tylko ten tylek;/ nie wiem czy to dlatego ze szybko uroslm i sie tak porobilo czy co i nie wiem jak temu zapobiec:9 bo do tego sa takie lekkie rozstepy n tym tylku(

Autorko, jeśli pytasz mężczyzn, to spoko, daj se siana z takim problemem, fakt, bierzemy i kochamy całość!!! No, jeśli pytasz dupków różnej maści, to odpadasz w przedbiegach, no wiesz jak tacy mówią: - ble, obrzydliwsto, niewygolona, nie połyka, nie dała na pierwszej randce, nie lubi analu. U takich typów z pewnością Twój celulit będzie czymś odrażającym i u nich nie masz szans. Jednak zawsze masz wybór, która z tych grup Cię interesuje.

dzięki wam za te słowa bo twarz mam na prawdę ładną, brałam udział w jednej co prawda sesji ale to podniosło moją pewność siebie. Właśnie....w sumie to faceci nie wiedzą co to cellulit i nie przeszkadza im to. Ale kurcze biegam niemal codziennie, a ten tyłek się w ogóle nie ustatkował;/ Cellulit się nie zmniejszył. Stosuje balsamy... No niczym tego nie ruszę! :O

Gość ja się brzydze celulitu
sorry ale nie trawie tego u lasek bleeeeee w ogóle bardzo zwracam uwagę na jakość cery i skóry

cerę mam bardzo zdrową i be żadnej skazy trudno...są mądrzejsi faceci od ciebie

mi coś takiego nie przeszkadza :) bo kobietę się kocha za to kim i jaka jest a nie za to jaką ma dupę ;)

Gość 18 lat
mi było dawno temu, a te wredne kompleksy na temat wyglądu zostały mi do dziś. Całkiem nago to mnie nawet mąż nie widział.

to fajnie a poza tym, tyłek nie jest tą częścia ciała z którą się całujesz, rozmawiasz, czy też uprawiasz seks... bo tyłek to jest wiadomo do czego Mężczyzno... A wolałbyś mieć super zgrabną a brzydką dziewczynę, czy ładną i szczupłą lecz nie idealną? Czyli nie 90-60-90?