Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka kompletna

Dowiedziałam się,że jedzie za nią i żeni się...

Polecane posty

Gość załamka kompletna

W sumie piszę po to,żeby się wyżalić:( nie da się z tym nic zrobić. Na początku lipca spotykałam się z nim,pragnęliśmy się. To się skończyło,On poznał młodszą dziewczynę w ciągu wakacji,która rozpoczyna studia w lublinie.On jedzie za nią,przenosi papiery ze swojej uczelni tam. Ponadto za 2 lata żeni się z nią... A ja? myślę jak bezboleśnie zejść z tego świata.Wiem,że to ten jedyny.Wiem,dlatego,że nieraz już byłam zakochana,ale z reguły szybko mi przechodziło a to trwa...ja już sensu nie widzę najmniejszego. Pogadac tez nie mam z kim. Jestem wielką przegraną. Tyle bym dała żeby cofnąć czas:( chcę umrzeć

Gość elllloco
a czemu się z nim rozstałaś?

Skoro rzucil Cie dla innej to Cie nie Kocha. Wiec jak ma byc tym jedynym, nierozumiem.

Gość załamka kompletna
bo ranilismy sie i klocilismy,wiele razy rozstawalismy sie i schodzilismy-wina lezy po obu stronach. Wiem,bo nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Wole chyba samobojstwo niż staropanienstwo i rozpamietywanie jaka bylam szczesliwa kiedys

Gość elllloco
Nie no,przede wszystkim to wrzuć na luz :classic_cool: wiem,że to trudne,ale spójrz może na to z innej strony,a mianowicie z takiej,że skoro to się rozpadło to widocznie tak miało być i on nie jest tym JEDYNYM,nie idealizuj tak tamtej znajomości. Poza tym,uważam,że przesadzasz z tym staropanieństwem,ile masz lat,że tak panikujesz? Zresztą,nieważne,bo zawsze jest dobry czas na to,aby się zakochać:) Pamiętaj,to,co się skończyło tak naprawdę nigdy się nie zaczęło...

To nie jest ten 'Pan Właściwy' - tego własciwego jeszcze pokochasz ale - z wzajemnością :) A Ty zamiast mysleć o głupotach weź sie ogarnij i pomóż prawdziwie Twojemu mężczyznie Cie odnaleźć ;)

Gość załamka kompletna
21. to powiedz mi jak zyc?

Gość ja nie czaje
jak mozna tak ważne decyzje podjąć tak szybko.

Gość elllloco
Wiesz,to bardzo dobre pytanie, na które praktycznie każdy z nas poszukuje odpowiedzi i to przez całe życie,bo ciągle uczymy się czegoś nowego.. Ja także próbuję sobie na to odpowiedzieć:) Jestem parę lat starsza od Ciebie i jak na razie nauczyłam się tego,że nigdy nie powinniśmy się zamykać na nowe znajomości i na innych ludzi. Jeżeli coś nam w życiu nie wychodzi to pewnie jest to znak,że nie było nam to pisane i że pewnie niedługo dostaniemy od życia coś innego w zamian. To się tyczy też związków,wiem co mówię,bo mam parę nieudanych na swoim koncie,w tym jeden ciągnący się z przerwami przez 4 lata:o Daj sobie trochę czasu, znajdź sobie jakieś zajęcie,wyjdź na spacer,cokolwiek i bądź z ludźmi.To najlepsze,co mogę teraz Tobie poradzić. Nawet się nie obejrzysz,jak na spotkasz kogoś wyjątkowego i wartego Twoich uczuć..

Gość mufkaa
21 lat? przecież jestes młodą dziewczyną i całe życie przed Tobą. poznałaś go w lipcu i po takim czasie juz wiesz, że to ten jedyny?

Gość załamka kompletna
nie,byliśmy dwa lata ze sobą z przerwami

Gość to o co chodzi z tym lipcem

Gość załamka kompletna
w lipcu powiedzieliśmy sobie Pa,jeszcze całowaliśmy się...mija 2 tyg a on już ma inną:(

Tego kwiatu jest pól światu jak ma inną to ty lepiej sobie nadziei nie rób tylko zacznij sie z tym pogodzić i wychodzisz do ludzi gdzieś musisz poznawać nowych facetów wiem co mówię bo nas niema 1m i 25 dni a byliśmy ze sobą 1 rok i 6 m ale mój były niema dziewczyny :)

Gość załamka kompletna
dziękuję za wasze wypowiedzi...trzeba nauczyć się żyć z wyrwaną połową serca

Gość loa loa
otrząśniesz się, zobaczysz...

Gość smutek w oczach
jestes jeszcze mloda....nie masz obraczki na palcu.... a ja....obraczka...i wiem ze jest zle...ze....on jest bardzo religijny i nie da mi rozwodu i nie chce nic naprawiac....WIEC....jestem tez sama...tyle ze bez mozliwosci bycia z kimkolwiek innym...chocby przez chwile...poczuc sie szczesliwa....

Gość załamka kompletna
dziękuję za podtrzymanie na duchu,ale to nic nie da. Przemyślalam sobie to przez noc i myślę,że jako stara panna nie dam rady żyć...ale zanim zdobędę się na ostateczny krok to minie trochę czasu