Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skazana na samotność

ciągle sama i smutna

Polecane posty

Także Skazana na samotność nie martw się, bo nie jesteś sama... :) Pozdrawiam Was dziewczęta. Miłej nocki :)

Gość Skazana na samotność
tak. Ja juz nawet nie mam sił się martwić. Wolę machnąć na to wszystko ręką, Na szczęście mam psa. Przynajmniej on cieszy się jak wracam z pracy.

Gość elżuniiiaaaa
Ja mam 21 lat i też jestem sama. Nie studiuje tylko pracuję. Mam jedną koleżankę z którą nie widziałąm sie m-c bo ona bardzo lubi imprezowac i cały czas chce chodzic na imprezy a ja jakos nie bardzo. Mam też jednego kolegę który można powiedziec że mi sie podoba, gadamlismy ze sobą na gg, ostatni raz widzielismy sie rok temu. Chciałam sie z nim spotkac, on nalegał ale jakos nie miałam odwagi, wczoraj byłam u lekarza i go widziałam, on mnie tez, ale w pierwszej chwili go nie poznałam, a jak sie zorientowałam ze to on to sie zestresowałam. Jak wyszłam z gabinetu to on stał przy recepcji, chyba czekał na mnie, a jak udałam ze go nie widze i przeszłam obok niego... Teraz bardzo żałuję, bo on pomyśli że nie chce z nim utrzymywac kontaktu... Był dzis na gg, ale nie napisał do mnie, zawsze to on pisał, ja nie mam odwagi... Nienawidze siebie....