Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judyyystkka21

Jakbyscie zareagowały gdyby na faceta który wam sie podoba dziewczyna

Polecane posty

Gość Judyyystkka21

Podoba wam sie jakis facet kolega z pracy z uczelni obojetne cos was juz połaczyła nauka a znajoma tez z waszej paki pokazuje Wam jego osiagniecia jego np dom cokolwiek czym mozna imponowac.Jakyscie to odebrali

Gość Judyyystkka21
nauczta sie czytać ze zrozumieniem chodzi mi o to czywas juz połaczyła nauka a znajoma Podoba wam sie jakis facet kolega z pracy z uczelni obojetne cos tez z waszej paki pokazuje Wam jego osiagniecia jego np imponowac dom cokolwiek czym mozna

Gość zaklopotana onaaaaa
tez nie rozumiem.... napisz ze zrozumieniem kobieto :P

Gość frentii
ze co?:O

Gość AP AP AP AP
Normalnie, bysmy to odebrali bez podtekstwo... Bo widze,ze Ty sie takowych doszukujesz;)

Gość byśmy to odebrali odebrali
Byśmy odebrali, że odebrali byśmy że... Pisać dziewczyno nie umiesz, nie wiesz co to przecinki czy kropki?? Pomijając już sens a raczej bezsens wypowiedzi radzę: wróć do pierwszej klasy podstawówki, tam się powoli bezstresowo nauczysz pisać!

:P autorka chyba jest pod wpływem alkoholu bo jeszcze nie spotkałam się z taką składnią u osoby trzeźwej

Gość juddytkka21
Konkretnie Jestescie zainteresowane jakims facetem i twoja znajoma i jednoczesnie znajaca tego faceta zachwyca sie nad tym co ten wasz upatrzony facet ma pokazuje jaki on ma fajny dom,komórke jakby chciała pokazac ze on ma kase

Gość AP AP AP AP
Aha:D To znaczy,ze ta laska leci na kase- na piekne autko itd. A inaczej mowiac- dziwne masz kolezanki:D

Gość pomyślałabym że ta dziewczyna
wie więcej o nim niż ja...

Gość Lesio
A ja przypuszczam, że prawdopodobnie ten facet zwierzył się tej waszej wspólnej znajomej, że Ty się mu podobasz i ona teraz próbuje zwrócić twoją uwagę na Niego. Tak mi się wydaję, ale mogę się mylić...

Gość ciekawa marysienka
Lesio ma racje. I nie tyle zwrócic uwagę co.. wyrwac cię na ten dom, auto, moze łodke:D

Gość ciekawa marysienka
ale widać, ze mu zależy skoro aż znajoma jest w to wciągmieta:) działa jak na faceta przystało;)