Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinaaaa

czy jest sens wiązać się z policjantem??

Polecane posty

Gość psychopatka lopatka
nie bo policjanci podrywaja dziewczyny;(

Gość karinaaaa
w dodatku jest z prewencji

Gość odpowiedź na pytanie
nie znam żadnego sensownego policjanta...jeden jest po rozwodzie,a drugi ma kochankę

Gość bo sa mało
inteligentni nie znają języków itp

Gość ja tam jestem
żoną policjanta i wiem co policjanci robią. Szczerze to chyba bym się drugi raz nie zdecydowała

Gość homcio
to nie stzuka byc policjantem dlatego do szkol policyjnych ida same niedoroby ktore tanim kosztem chca miec panstwowa posadke i branie :P taki zolnierz w oficerskiej szkole np to sie musi czegos pouczyc... a ten to tylko jak pale trzymac :P

Gość djkjdkjdkjkjdjsjd
Oni nie muszą pały trzymać bo zawsze jakaś tania laska sie znajdzie która potrzyma za darmo...

Gość A kukuuu
a ja znam pokicjanta, dośc młodego, prewencja Normalny intelkigentny, spokojny, ni ema ;zrytego' łba i jest dobrym czlowiekeim, sprawiedliwym ---za dobrym do tej pracy. Oni niby podrywaja b jak jezdzą wózkiem na patrol robia to z nudów :D:D wiem coś o tym.... po prostu tak arozrywka, nie na powaznie ;)

Gość etve v
zależy ....jesli chodzi o młodego policjanta to TAK ci starzy mają zealone łby juz, zepsute przez psią słuzbe. tera zjest inaczej w policji tak samo mówi się o urzednikach itd ...ze durni nie wolno generalizowac

Gość ja tylko na chwile
ja tez znam jednego policjanta, ktory wydawal sie super facetem, zawsze grzeczny, kulturalny... taki facet z klasa... ale dowiedzialam sie wczoraj ze zdradza swoja zone z ktora ma dwojke dzieci :]

Gość to prawda.....
że do policji nie ida normalni tam ida tylko kolesie którzy nic nie potrafią,zginęliby w cywilu wiec ida do Policji,jak to jest że nawet w Warszawie mało który policjant zna jakikolwiek język obcy??To przecież skandal

Gość etve v
głupie jestescie :O

Gość jeśli już
to chciałabym jakiegoś na wysokim stanowisku

Gość policjantowa kochanica
zwiąże sie taka z policjantem, a potem wypłakuje się na topiku "kobiety mężczyzn mudnurowych łączmy sie"

Gość pon30 teee
to tak jakby zapytac-- czy warto wiązać się z : dyrektorem listonoszem menadżerem pryw. firmy budowlańcem inżynierem... każdy człowiek jest inny Kiedys była milicja ---teraz policja XXI wiek - a mity pozostały Jestem z POLICJANTEM, nie zamieniłąbym go na innego...duzo opowiada mi o słuzbie, wiem co się dizeje, nie wszyscy sa tacysami. Na szczescie on ma inny chcrkter, z nim czuje się bezpiecznie. ❤️

Gość pon30 teee
akurat na tym topiku wcale nie pisza źle o policjantach :D:D oczywiscie jest róznie ale tpo zalezy od człwoieka a nie ZAWODU ktory wykonuje co innego poklicjant po 40 tce a co innego chłopak lat 28-30-33.... nie ta sama bajka

Gość policjanci sa tępi
nie mają żadnych paski i ich wiedza o świecei jest zerowa

Gość 34...
tak jak ludzi e- TUY jestes tępa, tamta madra, ten inteligentny.. :D:D:D:D:D:D