Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she loves me not

zdradze zone

Polecane posty

Gość a propo
zal mi cie znam takiego dupe jak ty ale to gliniarz ciota i pedofil

Gość she loves me not
a propo - widac ze jestes zakompleksionym frustratem. wojskowi to dupy? moze i tak ,ale ty jestes zwyklym cwokiem... .

Gość philips satinelle
ok... wiec wszystko jasne ;) nikogo nie szukasz, chciales sie tylko wygadac :D

a po co ty reagujesz na takie zaczepki byla rozmowa na poziomie i jak zwykle zaczyna sie bagno :/

Gość she loves me not
philipps...szukam :) co do gotowania. to ja gotuje..moja zona jedynie czasem cos odgrzeje. odkad pracuje to ja wykonuje tego typu zadania :/ jestem dupa bo sie waham czy zostawic kogos na lodzie? beze mnie ona zginie..bo nie ma zawodu (ma ale nie pracowala tak dlugo,ze nie ma...) nie ma nic

Gość she loves me not
czipsik masz racje ,ale nie lubie zakompleksionych kolesi ktorzy obrazajac innych chca sobie cos dorobic. wiem ,ze w wojsku polowa to mendziarze i obiboki... ale ja akurat nie mam najbezpieczniejszej pracy i czasem psychika mi tez siada

Gość a propo
kazdy facet ktory mierzy swoją męskość strzałem karabinu czy pistoletu, albo wielkością samochodu to DOOPA, spraw sobie tira

Gość ciekawa marysienka
Mężczyzna jest męski, gdy podejmuje męskie decyzje. odchodzę. nowej kobiecie nie funduje roli kolejnej kochanki:O Nie zaprasza ją do trójkąta..:O Myslę, że najbardziej pokrzydzona będzie własnie ta druga kobieta. Wy oboje jakos się wywiniecie:D Niby sex z przymusu jest niesmaczny, ale dam sobie głowę uciąc, że niedawno z żoną spaliscie ze sobą:D I trzepaliscie razem czerwone dywany:):D

Gość a propo
ty autor a masz dzieci???????????????

olej takich mętnym moczem i juz :D nie warto, mysle ze jestes spoko facet tylko troche sie juz pogubiłes

Gość ryba____999999
fajny facet jestes. powinienes szukac szczescia gdzie indziej. ale nie zdrada. poprostu pogadaj z nia, ale nie tak jak zawsze. powiedz ze masz tego dosc, ze chcesz odejsc. ona nie zginie. bedzie musiala sobie dac rade i da. wiesz ile kobiet zostaje z dnia na dzien samych i jakos potrafia sie pozbierac i wyjsc na prosta? moze sprzedajcie dom, kupcie dwa mieszkania. poki ona nie stanie na nogi syn moze mieszkac z toba albo bedziesz dawal kase na syna. i zacznij zyc tak jak chcesz, jestes mlodym facetem!

Gość she loves me not
a propo jestes moim ulubiencem :P wsadz sobie te tanie uwagi. :D

Gość philips satinelle
jakby co, to napisz ;) philipssatinelle@gmail.com

Gość she loves me not
a propo ty autor a masz dzieci??????????????? pan jest chyba tylko po podstawowce :P nabralem pewnosci siebie po tej wypowiedzi :P rybcia - dzieki :)

Gość a propo
czipsiku to nie jest zaden spoko facet ktory sie pogubil tylko zwyczajna doopa ktora sie uzala nadf sobą, pewnie ma normalną zone z ktora zaraz sie pokocha a tu szuka kochanek i rozrywek jak kazdy w tym stylu

Gość she loves me not
moze gdybym nie mieszkal na zadupiu w lesie mialby szybciej jasnosc

Gość a propo
mam troche wiecej niz podstawowke i umiem juz pisac i wiem co to komputer i internet. ale z odleglosci lat ktore mamza sobąumiem odróżnic faceta od zwyczajnej doopy

Gość she loves me not
a propo - ponoc masz jaja i wogle super koles z ciebie, a wstydzisz sie napisac czym sie zajmujesz ile masz lat...? :P tak myslalem - mocny w gebie,nic poza tym

she loves me not====== jesli martwisz sie ,ze zona sobie nie poradzi to zawsze mozesz rozwazyc opcje alimentow. aczkolwiek ja nie popieram tego pomyslu. jest mloda, zdrowa -moze sie wziazc za siebie a nie wciaz zgrywac ksiezniczke. nie ukrywam, ze chetnie poznalabym druga strone medalu-wersje Twojej zony.

Gość ryba____999999
powiem tak, podejmowanie niektorych decyzji jest cholernie trudne wiem o tym, sama kiedys zalozylam watek na kafe bo sie pogubilam, tak mi tu przetrzepali glowe ze zakonczylam 7 letni zwiazek bez przyszlosci, pewnie sama bym sie na to nie zdecydowala, wolalam w tym tkwic, a teraz jestem niesamowicie szczesliwa i w koncu jestem z kims przy kim sie rozwijam, z kim mam wspolna pasje, kto mnie podciaga do gory a ja jego, z kim zyje pelnia zycia. i on ma 35 lat a ja 26. mowil ze warto bylo czekam na milosc swojego zycia. tak wiec do dziela, zycie sie zaczyna ;)

Gość she loves me not
a dla mnie jestes facetem z kompleksami... i leczysz je tutaj. co jest? laski na ciebie nie leca? masz kiepska prace? a moze nadwage? opanuj sie koles i idz spac :) czipsik.rybka... satinelle.. ;)

Gość ryba____999999
czekac*

Gość a propo
1. nie jestem facetem tylko kobietą 2.mam duzo wiecej lat niz ty 3. znam takie doopy jak ty 4. mialamzbyt bliski kontakt z resortem aby miec o nich dobre zdanie

Gość she loves me not
musze pomyslec... moze dojde do jakis slusznych wnioskow

Gość she loves me not
a propo - wszystko jasne , :D

Gość a propo
nie mysl tylko idz spac, zona czeka, podobno jestes facetem , udowodnij to chociaz sobie i bądź mężczyzną a nie dupą zajmij się zoną

dla mnie jest to prosta sprawa. zastanow sie powaznie czy kochasz zone. jesli tak ,sprobuj ratowac zwiazek poprzez rozmowe, cierpliwosc itp. jesli nie kochasz badz |Twoje starania spelzna na niczym warto pomyslec o seperacji. w miare uplywu czasu bedziesz wiedzial co dalej robic. odradzam dzialanie pod wplywem emocji. badz rozwazny.