Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selllen

PMOCY Upławy - jaka doraźna pomoc??

Polecane posty

Gość selllen

Lekkie swedzenie, zaczerwienienie i mleczne upłay bez grudek, jednolite, dość rzadkie.... Nie miałam ostatnio stposunku (ciche dni itd) --- po prostu upławy nastąpiły samoistnie :( Dość długo biore tabl. i moja gin powiedziała że już tak wpływaja na flore bakteryjną, czestsze zakażenia itd... JAKA doraźna pomoc zanim pójde do gina???? PROSZEEE Mam krem Pimafucort (po ostatnich został jesczze) i ew. Tantum Rosa przynosi ulge :O COŚ JESZCZE???

Gość selllen
chyba bym oszalała z bólu.............:D nie piecze.........????? prosze was :( pomocy

Gość skocz do apteki całodobowej
to ci doradzą

Gość selllen
brałam gynalgin... moze mi dadza bez recepty jesli zapłace pelną kwote?

Gość selllen
skąd sie to bierze? :( na pewno się nie zaraziłam niczym... czy o prostu takie zmiany przy długotrwałym stos. anty ?? Robiłam kiedys testy - na bakterie - nie było ani drożdzy a ni nic takiego... ---wynik -0 hodowla jałowa Gin. owiedizała ze tai urok :( ale te UPŁAWY!!!

Gość do autorki tego tematu
drożdże to nie bakterie :o Pomoże lactacyd, przemywanie naparem z rumianku, jogurt naturalny

Gość fgfhju
kurwa, nie panikuj od tego sie nie umiera :O poczekasz do wizyty u lekarza, czy moze boisz sie ze sie we wlasnym domu utopisz w tych uplawach? :O

Gość selllen
do DO AUTorki --- robiłam badani an adrożdze i NA bakterie :O takż emnie tu nie pouczaj, bylam u lekarza LActacyd używam codziennie i zawsze - do mycia ;) jogurty tez jem codziennie. Po prostu rzuce w cholere te tabl :O fgfhju---tez ci tak napisze jak coś ci bedzie i poprosisz o rade................:O nie, nie utopie się -(co za kretyństwo) A do lekarza może wytrzymam, może nie umre :P żegnam :O