Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sy2wia_17

martwię się ...

Polecane posty

o przyjaciółkę. dzisiaj odbyłyśmy szczerą rozmowę. .. nie wiem co jej poradzić bo ja sie w tych sprawach nie znam. uprawiała "seks" (to było takie pieszczenie się..wspominała coś o pozycji od tyłu ale prawdziwego seksu nie było) ze swoim chłopakiem, robili to tydzień przed jej miesiaczką. pozniej okres dostała dwa dni po terminie, był on jak mówi - dziwny. było go mniej.następny przyszedł dwa dni wczesniej i był krótszy niż zwykle ( ma nieregularne jeszcze miesiaczki) mama jej mowila,ze czas i pora zeby jej okres sie uregulowal- tłumaczyła,ze jak sie reguluje to okres jest mniej obfity, trwa krócej i mniej boli (zawsze miala bolesne miesiaczki i te tez tez były strasznie bolesne) ona jednak ma schizy?? nie wiem jak to nazwac. ostatnio zauważyła , że ma ciemniejszą kreskę na podbrzuszu - czyta dzien w dzien strony o ciazy. nie ma zadnych objawów, ani wymioty, ani nie jest jej niedobrze nic. schizuje się tymi okresami. nie wiem co mam jej powiedziec. co o tym sadzicie?

Gość no dobra powiem
coś

dlaczego tacy jestescie? kiedys na tym forum mozna było spokojnie porozmawiac na wszystkie tematy a teraz sypiecie strasznie dziwnymi tekstami.

Gość monika monika
nie ma powodu do paniki:) ja nie raz kochałam sie z chłopakiem przed okresem bez zabezpiecenia i nic:) naprawde w ciąże zajśc to nei taka prosta sprawa:)

dzięki. jutro może jakoś ją pocieszę. tez tak myślę, że nic tam nie ma. gorzej bedzie jak zacznie sie nakrecać jeszcze bardziej.

Gość niech sie kolezanka nie martwi
tylko skoczy do apteki po test ciazowy i bedzie wiedziala! I niech sie pospieszy bo z tego co piszesz, jesli jest w ciazy to jest to okolo 10 tydzien, wiec w razie gdyby nie chciala zatrzymac ciazy to musi sie pospieszyc... chyba zdajesz sobie sprawe z tego ze na forum ludzie moga gadac ile chca, nie "wylecza" tej panny z ciazy jesli wpadla, nawet jesli powiedza ze nie jest w ciazy... a z tego co piszesz to ona tak samo dobrze moze byc w ciazy jak i moze nie byc... objawy ciazy roznia sie w zaleznosci od kobiety, niektore wogole nie maja objawow, inne miesiaczkuja prawie normalnie do 3 - 4 miesiaca ciazy, inne maja wszystkie klasyczne objawy... wiec jesli chcesz pomoc kolezance to zamiast wypisywac objawy kaz jej zrobic test lub isc do gina i tyle

Gość jaaasne kolezankaaa

tak właśnie koleżanka. skąd tu się nabrało takich śmiesznych ludzi co szukają tylko prowokacji to nie wiem. robicie z tego forum zwykły szajs.

Gość troche za bardzo sie
denerwujesz zebysmy mogli uwierzyc ze to kolezanka... a co wstydzisz sie teraz powiedziec ze bylas glupia a teraz sobie ogladasz pasek na brzuchu i sie zastanawiasz czy w ciazy nie jestes...?