Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thrzws

tokio hotel

Polecane posty

Gość roxana..
ja uwielbiam emo, ale tych sztucznych dziwolagow z asymetryczna grzywka i modnymi duperelkami, ale takich prawdziwych.. w zasadzie to zadnego takiego nie spotkalam, ale to szczegol

Gość roxana..
w zasadzie to takich ludzi ciezko spotkac, bo sie chowaja po katach

Gość roxana..
na mojej uczelni ni w zab zadnego emo nie widac, jeszcze na poczatkubyla taka jedna dziewczyna, pozniej mi sie zmienila grupa.. takze wszyscy normalni, ulozeni, zadnego pomylenca

Gość roxana..
moze nie pomylenca, tylko odmienca mialam na mysli

Gość ghghghghtgd
roxana gada sama ze sobą;)

Gość bezimiennaxx
tokio hotel? Heh. tak tak, przystojni chłopcy, nie powiem....jeśli oczywiście ktoś w takich gustuje :D aczkolwiek...muzykę mają...no nie wypowiem się lepiej bo nie chcę nikogo urazić, ale nie w moim typie..... nie podchodzą mi. ALE. podpsizę sie pod czyimiś slowami: że jesli komus się podobają i ta muzyka ich uszczęsliwa, to to jest ok, ja się bardzo ciesze gdy cos takiego słyszę bo muzyka od tego jest, żeby cieszyła! takze Nie wiem po co wam te bezsensowne wojny?! zachowanie niektorych na tym topicu było naprawdę skandaliczne... oczywiscie mam na myśli antyfanów...No jak bydło jakieś nie przymierzając :P

Gość roxana..
jakos najlepiej mi sie ze soba gada, smutne ale prawdziwe:P

Gość ghghghghtgd
ja czasem rozmawiam z kotem;) bo samej ze sobą to tak głupio

Gość get back.....Tom's bunny x3
dlaczego od razu pomyleńców/odmieńców? Ej no, tolerancji trochę :P (ja nie wyglądam jak emo, żeby nie było :D ale lubię bronić słabszych ":D)

Gość roxana..
upilabym ci ja lyk gorzaly hej hej

Gość roxana..
dla mnie ktos 'pomylony', odmieniec to wyzszy stopien wtajemniczenia, nie mialam zamiaru kogos obrazac

bezimiennaxx dobrze powiedziane :classic_cool: mnie ich muzyka uszczęśliwia to sobie słucham :classic_cool: co tu dużo mówić :D a jeszcze bardziej uszczęśliwia mnie ich widok, ale to już inna sprawa :D idę zaraz spać leute :D najwyższa pora:D

Gość roxana..
tacy ludzie maja indywidualne cechy, ktore wlasnie dlatego sie zachowaly, ze wycofali sie z interakcji z innymi, sa wyjatkowi

Gość roxana..
mnie nietety oni nie uszczesliwiaja, i chwale sobie to

Gość roxana..
dlaczego dobrzy ludzie umieraja, tego nie rozumiem

Gość roxana..
dlaczego jest tyle niepotrzebnego cierpienia, ktore napedza emo-biznes

roxana trudno mi to zrozumieć, ale nie mam Ci tego za złe :classic_cool: a dla tych co ich lubia mam coś fajnego :D http://www.youtube.com/watch?v=XzoE9q0KzN8&feature=channel awesomeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, da bomb :classic_cool: w szczególności gdy ktoś nie może się zdecydowac czy bardziej kocha niemieckie czy angielskie wersje ich piosenek , tak jak ja :classic_cool: idę w kimono:D nie wypada tego mówić nad ranem , ale co tam; dobranoc :D

Gość roxana..
zapomnialam wspomniec, ze oni wygladaja jak dziewczyny, a przynajmniej frontman

niech zgadnę-- przypomniało Ci się to po obejrzeniu okładki Humanoida ; gdzie facjata Billa jest maksymalnie przerobiona w fotoszopie? :D Innych wniosków nie wysnułaś ? :D a niech sobie wygląda jak dziewczyna i tak bym go z miłą chęcią wykorzystała seksualnie, zwłaszcza, że z dnia na dzień wygląda coraz to lepiej, niewiarygodne :classic_cool: obaj bracia ociekają seksem, o http://www.imagebam.com/image/e4982781463461 Gdyby tak jeszcze zdrapać z nich tę tapetę to już byłoby perfekt :D bez tapety nie wyglądają jak dziewczyny, nawet wokalista , serio :D ok nie ma mnie juz tutaj :D:D:D, yoooo :classic_cool: ahaha :D