Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thrzws

tokio hotel

Polecane posty

Gość Tokio Hotel rockt
Łukaszek ciotasek, ktory siedzi na babskim forum. ahhahahaha zenada

Gość no i co zgasiłyśmy was
teraz macie dowód na to, że z fankami TH lepiej nie zadzierać

że hit, od 5 lat ciągle na topie... pogadamy jak będa na topie tak ze 35 lat wtedy to bedzie hit....

dziewczyno jedno slowo buhahahahahahah prawdziwi muzycy to tacy o których nie masz pojęcia bo w gacie robiłas jak powstawali albo na swiecie cie nie było... Tokyo Hotel za kilka lat albo miesięcy przeminie tak jak wszystke te gwiazdki

Gość ta dziewczynka, która się tak
burzy jest zabawna;)

Gość ave szatan
zdecydowanie kit, ale spokojnie ci co ich lubicie z tego się wyrasta tak samo jak z trądziku młodzieńczego

kto w ogóle zadaje takie durne- rozumiem, masz 14 lat, masz fioletową grzywkę, i kupujesz płyty i koszulki tokio hotel, de-bill ci imponuje, malujesz paznokcie na czarno i się tniesz.... i nie wiesz nawet co to muzyka dobra... włącz sobie chociaż raz KING CRIMSON...

Gość screamin'
"cała reszta fanów dody, mandaryny, pakito, norbiego itp szlamu będzie śłuchać także tokio gnioten! " Doprawdy? Nigdy nie słuchałam i nigdy słuchać nie będę nawet jednego wymienionego przez ciebie "artysty" . Dody wprost nienawidzę. Powiedz mi, które piosenki z płyty Humanoid słyszałeś? Czy słyszałeś chociaż jedną? Powiem ci jedno : tak się wywyższasz, a poziom twoich wypowiedzi jest na poziomie dziecka z czwartej klasy szkoły podstawowej. Nie , co ja mówię, często takie dziecko ma więcej kultury i ogłady niż ty...

screamin'- tokio hotel przedstawia tą samą wartość artystyczną co doda, chujnia i błazenada, to tak jak porównać obrazy malewicza do pejzażyków spod bramy floriańskiej... słuchaj tego kału jeżeli cię to cieszy, ale nie przeceniaj tej kramowej tandety

niezdarna faktura riffów, właściwie grane na pałę byle było, tandetnie przerobiony elektronicznie wokal, marna perkusja, treść jak zawsze w TH, emo zwała, żeby sobie 14 latki miały przy czym makijaż robić... SMRÓD!!! AŻ ZATYKA!

Gość hgkkdfkhgdjkg
screamin tak się srasz z tym tokio błotem a nawet nie wiesz pewnie o czym oni śpiewają, hmm powiem więcej te bille srille sami nie wiedzą czy to co "śpiewają"ma jakiś sens bo "śpiewają" to co im wytwórnia każe więc takie coś się nie liczy za artyste można uważać kogoś kto sam piszę swoją muzykę i teksty a nie wykonuje to co ktoś im poda

Gość screamin'
No cóż, nie zgadłeś... nie mam fioletowej grzywki, raz w życiu tylko farbowałam włosy, ale to było dawno i nieprawda, nie mam 14 lat - tylu to ja nie miałam nawet , gdy zaczynałam słuchać TH a słucham ich od początku - wtedy miałam 15 lat a skoro oni są znani od 5 lat to rachunek jest prosty, mam nadzieję...Nie mam ani jednej koszulki z wizerunkiem Billa ani reszty zespołu, tak, Bill mi imponuje, bo ma świetny głos, pisze cudowne teksty piosenek, jest odważny i na pewno znacznie bardziej inteligentny niż Ty... tak, mam wszystkie albumy TH - ale czy to jakaś zbrodnia posiadać oryginalne płyty swojego ulubionego zespołu? P.S. Wyobraź sobie, że znam King Crimson... haha. ave szatan - wydaje mi się, że gdybym miała z nich "wyrosnąć" to to już dawno by nastąpiło...a tymczasem za cholerę nie mogę się uwolnić od miłości do nich... i wcale nie jest mi z tym źle... wiele im zawdzięczam. W ogóle...zastanawiam się jak można wyrosnąć z muzyki? Rozumie, wyrosnąć to można z takiej Majki Jeżowskiej... ale ja dorastałam z TH, oni też są już dorośli, dojrzeli, tak samo jak ja...ich muzyka się zmieniła, na lepsze...

no to żal mi king crimson, że ktoś tak infantylny jak ty posiada ich płytę lub w ogóle ich zna, a i tak nie zrozumie... nie znasz się na muzyce dziewcze drogie, oj widać to, widać... i widzę że nigdy nie pojmiesz na czym to polega, dalej ślepo słychaj tych kulfonów... w końcu to TH to muzyczka dla mas, przeznaczona dla szerokiej grupy popowo obojętno byle tylko mieć przy czym zimniaki obrać... chwała ci za to że chociaż kupujesz płyty a nie ściągasz..

hmm znawca ja tam lubię chłopaków z tokio hotel

Gość screamin'
"niezdarna faktura riffów, właściwie grane na pałę byle było, tandetnie przerobiony elektronicznie wokal, marna perkusja, treść jak zawsze w TH, emo zwała, żeby sobie 14 latki miały przy czym makijaż robić... SMRÓD!!! AŻ ZATYKA!" Podaj mi chociaż dwa w miarę mądre argumenty, to będziemy mogli porozmawiać. Chyba, że "smrórd i kał" to wszystko na co cię stać... hgkkdfkhgdjkg "screamin tak się srasz z tym tokio błotem a nawet nie wiesz pewnie o czym oni śpiewają, hmm powiem więcej te bille srille sami nie wiedzą czy to co "śpiewają"ma jakiś sens bo "śpiewają" to co im wytwórnia każe więc takie coś się nie liczy za artyste można uważać kogoś kto sam piszę swoją muzykę i teksty a nie wykonuje to co ktoś im poda" W przeciwieństwie do ciebie biegle znam niemiecki (dzięki miłości do TH właśnie) i doskonale znam teksty ich piosenek. Moja wysoka inteligencja mi na to pozwala.

no przykładem jest pioseneczka humanoid... riff wykonany na zasadzie dropa do D, czyli nisko, po czym te pierdolone dwa progi w kółko, zmiana jedynie wysokości brzmienia, głos szeleści tandetnie i widać że efekt końcowy jest wynikiem konsoli i mixu, perkusja niczym nie zachwyca, zwykłe dudnienie

Gość screamin'
p.s. dlaczego "śpiewają" piszesz w cudzysłowie? Masz coś do zarzucenia wokaliście? Hmm? No proszę cię, o ile reszta mogłaby jeszcze poćwiczyć, tak Bill śpiewa idealnie...

Gość gitarmania
"wysoka inteligencja" chyba się zleje bo widać to jak nie wiem bo wyższych wypowiedziach już nawet pomijając o czym piszesz bo tokio hotel to mi koło tyłka lata ani nie lubię ani nie nie lubię po prostu nie chcę ich słuchać niemiecka muzyka mi nie podchodzi zwyczajnie no może poza rammstein em

Gość alicjaoOW krainie koszmarów
szczerze to nie przepadam za tym zespołem... tzn. nie mogę chyba nawet za bardzo wypowiadac sie na ich temat bo niespecjalnie znam ich tworczosc...ale to po prostu nie moj typ muzyki, nie lubie rocka. No ale ogolnie to sa mi obojetni, nie zamierzam ich wyzwac, skoro maja tylu fanow to jednak musza byc choc troche dobrzy w tym co robia..prawda? ale tak czytam wasza dyskusje...i tak gnoicie ta fanke... a ja z przykroscia (?) musze stwierdzic, ze mimo iz byc moze jestescie od niej starsi to ona ma od was wiecej oleju w glowie i przynajmniej nie rzuca wyzwiskami na prawo i lewo. czy tak trudno opanowac emocje? nie mozeciez sie pogodzic z tym ze ktos moze sluchac innej muzyki jak wy? czy moze boli was to ze to znienawidzone przez was tokio hotel odniosło sukces? neiktorzy powinni miec zakaz pisania na forach , bo jak widac glupota czasami boli....i w tym wypadku to mnie boli czyjas glupota. pozdro.

hehe znawca własnego chyba tylko fiuutka hehe