Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czikita007

oliwka zamiast balsamu??

Polecane posty

Gość Czikita007

chcialabym poznac wasza opinie na temat :) ja np zakupiłam ostatnio oliwke dla dzieci bambino i efekt rewelacyjny-skora nawlizona i gładka, a czy wy tez stosujecie oliwiki?

Gość serijka
tak oliwka z hipp jest naturalna taka rozowa polecam

Gość pęknięta mydlana bańka
ja tez uzywal oliwki hipp, jest rewelacyjna, uzywam jej rowniez do twarzy :) ma tylko 3 skladniki i jest naprawde naturalna- ze wszystkich dostepnych na rynku :)

Gość zcczcZzc
ja równieżź jestem zwolenniczką hipp, również używam do twarzy - świetnie matuje skórę ...uwaga tłustą,wystarczy zestzreć nadmiar, jaki się nie wchłonął i skóra jest idealnie matowa, a poza tym pięknie pachnie, mmmmmmmmmmm

Gość gwiazdeczka555
Zdecydowanie HIPP< inne oliwki to sama chemia i konserwanty

Do twarzy akurat uzywam kremu hippa,a oliwkę tylko do ciała.jest swietna ;).

Zgadzam się, że tak jak oliwka nic nie zadba o naszą skórę. Oliwka genialnie nawilża i sprawia, że skóra robi się jak skóra małego dziecka. Ja znalazłam idealne wyjście. Zamiast zwykłego mydła, które wysusza skórę stosuję: http://mydlarnia.info.pl/oliwa-z-oliwek--plyn-do-kapieli-zel-pod-prysznic-cat-200-id-132.aspx Moja skóra jest tak delikatna i nawilżona, że już po paru myciach zauważyłam znaczną różnicę.

Gość renata5

Jestem oczarowana kosmetykami od Starej Mydlarni no po prostu woow. Mają całą gamę produktów do każdej części ciała w tym również ust. Świetnym flagowym jak dla mnie ich produktem jest Vitamin C peeling do ust, później kładziesz krem i usta aż same się proszą o pocałunek 😄