Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola260909

dac mu szanse?

Polecane posty

Gość Ola260909

Dwa lata temu spotykalam sie z nim. Krotki to byl zwiazek, bo zaledwie miesieczny. Zerwalam, bo za moimi plecami zaczal spotykac sie z inna kobieta. Rok temu odnowil ze mna kontakt, dzwonil, pisal. Okolo miesiac temu znowu. Pisze, ze mu na mnie zalezy, ze najwiekszym bledem jego zycia bylo zepsucie tego co zaczynalo sie miedzy nami, zebym dala mu szanse raz jeszcze. Rozum mowi, ze to nie ma sensu, jak mialabym mu ufac. Z drugiej strony, cos tam pika w sercu gdy o nim mysle. W ciagu tych dwoch minionych lat mialam dwa niezbyt udane zwiazki i obecnie jestem sama. Probowac, czy dac sobie spokoj? Od prawie dwoch miesiecy nie ma dnia by do mnie nie pisal, ze teskni, ze mu przykro i ze zrobi wszystko bym znow byla jego. Sama nie wiem....

Gość do autorki....
To ryzykowne, bo jeśli raz odszedł, to jak mu się coś trafi, na pewno odejdzie ponownie. Bądź ostrożna i nie ufaj mu, to już taki typ. Szkoda, abyś cierpiała przez swoja głupotę. Utrzyma go w ryzach tylko dominująca kobieta.

Gość Ola260909
Hmm, chyba masz racje, ja dominujaca na pewno nie jestem... Pojawia sie jednak mysl, ze jak nie sprobuje, to moze do konca zycia bede sie zastanawiac co by bylo gdyby?

Gość ciekawa marysienka
olka jak facet leci na 2 fronty na początku znajomosci, a co dopiero po slubie? daj sobie spokoj

mloda jestem, ale moim zdaniem czasem zastanawiamy sie czy nie sprobowac wlasnie dlatego ze jestesmy sami.. pewnie gdybys miala faceta, albo bys sie z kims teraz spotykala napewno nawet bys sie nad nim nie zastanawiala... po prostu krotko byliscie i jest ten diedosmak tajemnicy... co moglo byc dalej.. ale nie ogladaj sie za siebe! daj sobie spokoj..a on jest nieudacznikiem... pamietaj, mezczyzna, ktory raz zdradzil swoja kobiete.. juz zawsze pozostanie nieudacznikiem

Gość Ola260909
Zgadzam sie z Toba, gdybym byla z kims w zwiazku nie byloby o tym mowy.

no wlasnie.. ja tez mam tak.. jak tylko jestem sama to aczynam byc bardziej otwarta na rozne propozycje.. dogaduje sie lepiej z osobami ktore wczesniej odrzucalam, nawet eksi nie sa tacy zli jak na pierwszy etap po rozstaniiu.. np.. teraz po kilku zwiazkach zaczelam rozmawiac z moim pierwszym chlopakiem... gdy jestesmy samotni i pojawia sie ktos z przeszlosci.. to nawet mimo ze ktos nas zranil.. mamy uraz.. to i tak bedziemy sie zastanawac, bo moze trzeba wykorzystac ta szanse.. ale uwierz.. w takich sytuacjach rozsadku nalezy czasem posluchac.. lepiej pobyc samemu i trafic na nowego... byc moze lepszego.. a nie zaczynam czegos, z kims na kims raz sie zawiedlismy i zastanawiac sie od razu na starcie czy to dobra decyzja i bac sie jak to bedzie. daj sobie spokoj...

Gość Maja 161
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. ale ...jeśli zrozumiał swój błąd? bo nie wiesz dlaczego zerwał z tamtą. może dać szansę tylko być ostrożnym?

Gość Ola260909
Hmm, kobiety mowia daj sobie spokoj, faceci daj szanse.

Gość Ola260909
Zaryzykuje, przemyslalam wszystkie za i przeciw. Bede ostrozna, nie zaangazuje sie bardziej niz on. Jak sie nie uda, to nic nie strace, a jesli sie powiedzie... :)

Gość to jakiś dzieciak
albo desperat w każdym razie bez szacunku do siebie

Gość Ola260909
Piszesz o mnie czy o nim?