Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisienkawisienkawisienka

POMOCY

Polecane posty

Witam serdecznie Ponieważ do urologa niestety nie udało mi się dostać a wizyte u lekarza rodzinnego mam dopiero w poniedziałek, chciałabym nieco się uspokoić i ulżyć sobie jakoś w cierpieniu. Może ktoś będzie wiedział co to jest, cz\y to poważne albo jak można sobie zmniejszyć ból, bo naprawde mi ciężko:/ Myślałam że to zapalenie pęcherza które kiedyś miałam. Bardzo mnie bolało więc wydębiłam w aptece furaginum i się leczyłam jak kiedyś. Dało mi nieco ulgi ale nie wyleczyło;/ Objawy były takie same.. Ale teraz się wszystko zmieniło.. Pieczenie pod koniec sikania i po nim. Uczucie że coś njest nie tak.. Bez względu na pore dnia. Kolor mętny ale w dobrym odcieniu. ALe to co zadecydowało o mojej wizycie u lekarza to "GLUTY" pojawiające się w moczu. Czasami są ze strzępkami krwi. Ale zazwyczaj brązowo-beżowe. Bardzo się martwie.. Bardzo prosze o jakąkolwiek pomoc dla mnie:((

Gość Ni a ma sie
co czarowac,napewno sa to skutki i pozostalosci przezizbienia pecherza. Ulge przyniosa Ci dosyc cieple oklady,wlej do szklanej butelki goracej wody i przykladaj,jesli bedzie zbyt goraca owin sciereczka,mozesz takze zrobic sobie nasiadowke z ziol,do wiaderka wsyp kilka rodzajow ziol,zalej wrzatkiem i usiadz na wiaderko owijajac sie recznikiem,jesli bedzie zbyt goraco to zejdz,chodzi o to,zeby napar parowal.

Gość aniaxp2
nie lleczone gowno zamienia sie w jeszcze wieksze gowno