Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily_77

Wszystko mi mówi, że...ZOSTANĘ MAMĄ W CZERWCU 2010...-

Polecane posty

Gość bpcianek22
widze ze watek umarł:-( emisia bardzo mi przykro ze stracilas malenstwo - ja tez przez to przeszlam 5 lat temu okropne uczucie:-) a teraz mam 2 wspaniale coreczki:-0 dziewczynki nareszcie moj test pokazal dwie kreseczki:-) bede miala 3 dzidziusia

Gość Kasia D
bpcianek naprawdę?????????????????????????? cudownie, przeczytałam wasz cały wątek i cieszę sie strasznie.... mi dzis tes tes pokazał cien cienia i nie wiem co bedzie ale nie licze na ciaze :(:(:(:((: niestety , jak sie czujesz? napisz jak to w koncu wyszło z tymi twoimi testami?

Gość Igorkowa
bpcianek ciesze sie Twoim szczęsciem!!!!!!!!!!!

ja nie miałam dostępu do internetu więc wybaczcie ;D Emisia naprawdę bardzo mi przykro i wiem co czujesz. Też poroniłam półtora roku temu. Boli i będzie bolec coraz mniej. Zobaczysz ułoży się. Teraz dbaj o siebie i odezwij się czasem. Igorkowa - trzymam kciuki na przyszłość i też się nie zamartwiaj :) bpcianek22 - pamiętasz był zakład i ja stawiałam za fasolką ;) to co, jakiego fanta oddajesz ? :D i tak poza tym to serdeczne gratulacje ! przynajmniej jedna dobra wiadomość...

Gość bpcianek22
HEJ. hulaj stawiam kawke - co ja pisze herbatke jak mozesz to przyjeżdżaj:-) Kasia D moje wszystkie testy od 4 pazdziernika byly negatywne az do niedzieli a teraz robie codziennie rano (kupilam ich 14 na allegro) i codziennie jest mocniejsza kreseczka:-) w poniedzialek ide na bete zeby zobaczyc ktory to tydzien bo po tych zawirowaniach nawet nie wiem ktory to? blizniaki swietnie - zawsze chcialam miec blizniaki (tylko nie teraz przy dwojce) smutne to troche ze po raz ostatni widze te dwie fajne kreseczki na tescie ciazowym. dziewczyny zaciazone czymn wyleczyc gardlo?cholernie mnie boli. dziewczynki ktore chcialy by sie poznac przez nasza klase napiszcie do mnie na e-mail. pozdrowionka

bpcianek22 - mi pomogły gorące herbaty, ale w takich ilościach że hoho ;) poza tym przejdź się do apteki i spytaj co na gardło dla kobiet w ciąży - podobno septolete jest niegroźne. Łykałam też rutinoscorbin - niegroźny dla nas. Ty nie rób tych testów tyle tylko leć do ginekologa się umawiaj :)

Gość Igorkowa
dziewczynki ale tu cicho....co u was piszcie ....ja jak co miesiąc czekam juz 4 dzien opóznienia ale mysle z e i ty razem nic z tego...a złapałam chyba jakąś bakterie czy coś bo latam co chwilke do wc , ach life is brutal!!!!! słodkich senków

Gość Igorkowa
to nie infekcja !!!2 piękne rózowe kreseczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111