Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily_77

Wszystko mi mówi, że...ZOSTANĘ MAMĄ W CZERWCU 2010...-

Polecane posty

heh ;p Nie nie mam to bylo po południu a w nicy okropnie zle sie czułam brzuch mnie bolal balam sie ale jak poszłam do gina powiedział ze wszystko ok a krwawienie bo w tym terminie powinnam miec kolejna owulacje To było pojedyńcze kwrawienie. nic nie dostałam cały czas mam folik brać i tyle za 10 dni mam usg z biciem serca, bicie serca jest od 6 tygodnia caizy,,ale jedni lakarze wyluiczaja ten 6 jako od dnia miesiaczki albo 6 od dnia zapłodnienia wiec zalezy od lekarza i sprzętu jakim operuje

Gość Igorkowa
dziewczyny dziśiaj powinnam dostać nie dostałam popołudniu kupiłam test chociaz oczywiście obiecywałam sobie że poczekam :-) dodam że nei czje się ani ciązowo ani okresowo piersi nie bolą przuch tez nie nie chorowałam w tym miesiącu i wsumie większych stresów tez nie było i chciałam mieć pewnośc i co.... NIC!!!!!!! druga kreseczka jest ale taka bledziutka ze prawie niewidoczna czyli nadal nic nie wiem !!!!!czy testy ciążowe pokazują 2 kreseczkę taką babaaaaaaaaaardzo bleduchna gdy sie nie jest w ciązy ? czy może jest za wcześnie ??????????/??????

Gość Igorkowa
przepraszam za literówke :-$

Gość u mnie test nigdy nie pokazał
drugiej kreski, gdy nie byłam w ciąży zawsze była tylko jedna

Igorkowa - moje pierwsze testy też wykazywały bladą drugą kreskę :) teraz są to wyraźne krechy. Może tak być, że masz po prostu niski poziom hcg, ale jakby nie patrzeć jest :)

Gość Igorkowa
patrze i patrze i normalnie jest no może nie kreseczka a jej cień ....cień nadziei....poczekam do środy i jeżeli @ nie pojawi sie zrobie test rano jak Bóg przykazał ....wóz albo przewoz....trzymajcie kciuki :-)

Igorkowa pokazałabym ci moje cienie na zdjęciach ale obawiam się że i tak ich by nie było widać... takie ledwo ledwo ;) trzymam kciuki :)

Gość Igorkowa
droga hulaj moje cienie na fotce śa jeszcze słabsze niż w rzeczywistości więc też nie bardzo.... jeżeli ta kreseczka będzie miała imię będe bardzo szczęśliwa :-) :-) :-) powiedz kiedy zaczęłas odczuwać ból piersi itp objawy?

piersi tak bardzo boląco zaczęły mnie bolec jakieś ponad półtora tygodnia temu. a wg. wyliczeń wychodzi na to że od jutra zaczynam 5ty tydzień. mdliło mnie parę dni ale teraz jest lepiej, gęstsza wydzielina z pochwy, zmieniony wygląd brodawek i to chyba wszystkie :)

Gość bpcianek22
a co myslicie o mnie: zrobilam dzis test owulacyjny - 27dc i wyszedl z drugą kreseczką. wiem ze w mojej pierwszej ciąży z karolinką tez najpierw zrobilam test owu (w 31dc )i wyszedl taki sam jak mam teraz ten swiezutki a kolejny juz normalny ciążowy wyszedł pozytywny. tylko ze teraz boje sie ze za bardzo sie nastwie test ciązowy wyjdzie negatyw

Hey dziewuszki:) Ja dostałam okropnych żyl i żyłek na piersiach i cieńszych malutkich na brzuszku :(:( niezbyt ciekawie to wygląda ale coż prosiłam o wsyzstkie możliwe objawy więc mam :P A jak serio co u Was?? Jak sie czujecie?? A co do bladziochów to każda druga kreseczka ( tak jest napisane w ulotce) oznacza ciążę więc raczej tak :):) Zrob tak jak planujesz jeszcze w srode i sie przekonasz zyczę dwoch II :):):)

cześć, ja tu tak tylko gwoli wyjaśnienia - wyjaśniło się :D ;) :P dostałam @ i bardzo się cieszę, a Wam życzę spokojnych 9 miesięcy, szczęśliwych rozwiązań i zdrowych Dzidziusiów 🌻 Pa pa

Gość bpcianek22
a ja mam problem. test zrobiony na porannym moczu pokazuje kreske a własciwei cien tej wymarzonej kreski ale jest widoczna jak sie dobrze przypatrzy (test taki z allegro) - drugi robiony popołudniu Bobo płytkowy wyszedł negatywny. co myslicie

bpcianek22 a kiedy miałaś ostatnią @ ? Wydaje mi się, że jeżeli poranny test coś tam pokazał to znaczy, że jest podwyższone stężenie hcg, a po popołudniowy nie pokazał bo wtedy było go po prostu za mało. :)

Gość bpcianek22
@ miałam dostac dzis, ale ta poranna kreska jest naprawde blada a nawet bledsza.

ja bym zwaliła na niski poziom hcg poprostu. powtórz też test jutro z porannego moczu. a pamiętasz jak testy wychodziły przy pierwszej ciąży ?

Gość Igorkowa
bpcianek22 hmmm wiem że to pasowa sytuacje i nie wiem co Ci poradzić bo u mnie bardzo podobnie czekam do jutra i robie test rano ps..dzis zastanawiałąm sie czy ja tego cienia sobie nie wmawiam ;-)

Gość bpcianek22
moj plan: test z porannego pierwszego moczu, oraz bhcg (wyniki z niej dopiero w czwartek). a wiec do jutra

Gość jolaZZ
tak logicznie myśląc test ciążowy moze wyjsc negatywny jezeli jest ciąża (za male stezenie hcg) ale nigdy nie wyjdzie dodatni jezeli nie ma ciąży!no bo przeciez jak mozna cos stwierdzic jezeli tego nie ma?wydaje mi sie ze nawet lekka cieniasta kreska daje zielone swiatlo dla ciazy

Jola ma po cześci rację ale poziom hormonow dzieki ktorym ukazuje sie ta uczekiwana druga kreseczka moze być podniesiony ze względu na choroby np. raka szyjki macicy lub innych schorzeń narządów rodnych.

Co myślicie o mojej sytuacji: Ostatnią normalną miesiączkę miałam 20 sierpnia, 3 września czyli 15dc byłam na usg i lekarz widział pęcherzyk owulacyjny, 17 września czyli po 28 dniach od poprzedniej miesiączki zaczęłam krwawić, ale nie wiem czy liczyć to krwawienie jako okres, bo trwało tylko jeden dzień i było bardzo skąpe, później 2 dni jeszcze delikatnie plamiłam. Dzisiaj jest 20dc a ja zaczęłam plamić, plamienie jest koloru kawy z mlekiem. Do tego od tygodnia źle się czuję, ciągle boli mnie głowa, nie mam apetytu, czuję się rozbita, mam podwyższoną temperaturę ok 37 stopni do 37,3. Robiłam dzisiaj rano test, druga kreska baaaaardzo blada pojawiła się po 20 minutach. Wiem, że nie powinnam brać tego wyniku po uwagę, ale nie wiem co o tym wszystkim myśleć?

Zrob jeszcze jeden test rano a wszystko sie wyjasni tak jak polecałam kolezance wyżej zrob bete a bd miała 100% pewności

Zrobię test na pewno. Dzwoniłam do mojego gina, myślałam, że coś mi poradzi, a on powiedział mi tak: albo plamienie czynnościowe jajników, albo nadchodząca miesiączka (tylko czemu tak wcześnie) albo ciąża. I bądź tu mądry :o

No wiem, ale teraz i tak nic nie wiem :D nic mi te jego słowa nie dały, miałam cichą nadzieję, że może zaproponuje, że mnie dzisiaj przyjmie ...