Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdulekk

taniec - podstawowy krok

Polecane posty

Gość magdulekk

wiem ze moze byc to glupie to co teraz napisze ale prosze o wyrozumialosc. mam nadzieje ze ktos bedzie mogl mi pomoc. chcialabym sie nauczyc tanczyc, czuje rytm bo sluchajac muzyki go wystukam, ale w tancu to kiepsko mi to idzie. a niedlugo mam kolejne wesele na ktorym juz nie chcialabym sie kolejny raz osmieszyc. na lekcje tanca sie zapisalam, ale to nie jest to samo co tanczenie na weselach :( jakie cwiczenia polecacie zebym nauczyla sie dobrze tanczyc? zeby kazdy mezczyzna tanczac ze mna czerpal z tego przyjemnosc? mam prawie 20 lat, czy jest to jeszcze mozliwe ?

Gość magdulekk
nie jest mozliwe zebym nauczyla sie tanczyc? :/ mam tez kolege ktory chcialby sie nauczyc. zapisal sie na kurs ale mowi ze to nie jest to samo co tanczenie na weselach. identyczny problem jak ja. widze w nim zapal, ze chce sie strasznie nauczyc, bo kazda dziewczyna go osmiesza. chcialabym mu pomoc, bo strasznie go lubie.

Gość salomonka
poszukaj jakiejś grupy tanecznej w okolicy. Ja osobiście proponowałabym jazz balet albo tańce latynoamerykańskie :)

Gość magdulekk
to nie wiem co jest problemem wiem jak leci rytm, czuje go, ale nie umiem pod niego tanczyc jedno z drugim ma jakies powiazanie? czy jak tanczyc pod rytm nie umie to czy to oznacza ze jednak nie czuje rytmu?

Gość magdulekk
CENTRUM TAŃCA: Disco Polo Disco Polo to propozycja dla miłośników polskiej muzyki rozrywkowej. To taniec luźny, zabawowy, o swobodnej formie, tańczony parami i oddzielnie. ... www.crea-dance.com.pl/index.php?id=125 - Kopia - Podobne no ale strona nie dziala :( to czyli nie ma zadnej mozliwosci zebym to jakos trenowala w domu? sama indywidualnie? nie pomoze mi w niczym?

Gość jupiterek
pogadaj z jakims instruktorem moze on cos doradzi :D chyba ze kobiety tu jakies pomysly maja.. one maja ich mnostwo:D

Gość jackoffsky
:D

Gość magdulekk
a cos innego..? bo oni to sie wyglupiaja!

Gość Karolek**
Madusia:D

Gość magdulekk
Dziewczyny.. prosze pomozcie :(

Gość magdulekk
up up up