Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tampon z biedronki

mojego chlopaka brat mnie nie trawi

Polecane posty

Gość tampon z biedronki

Mojego chłopaka brat mnie nie trawi. jeszcze za nim byłam z moim chłopakiem to była pewną sytuację otóż byłam wcześniej z ich wspólnym kolega a właściwie znajomym nie układało mi sie z nim nie było dnia żebyśmy sie nie kłócili akurat był czas ze sie do siebie nie odzywalisy i ja wtedy poszłam z koleżanka do baru. i tam właśnie był brat mojego obecnego chłopaka zobaczył ze siedzę przy stoliku z jakimś kolesiem i spytał sie czy dobrze sie bawie i w ogóle doszło do bardzo ostrych słów ... później jakiś czas było wszystko w porządku ja juz z jego bratem jestem pół roku na wakacje pojechaliśmy paczka w której był brat mojego chłopaka wszystko było fajnie pod koniec pobytu jednak sie coś stało brat mojego chłopaka napił sie więcej wódki niż może bo jak pije wódkę to robi głupie rzeczy i znów czepił sie mnie o coś co nie powinien ja jestem taka ze sobie nie dam i doszło do ostrej jadki mój chłopak nas uciszal uspokajal w końcu oni zaczęli sie kłócić i brat jego z lapami sie na niego rzucił ja wybiegłam z pomieszczenia bo nie chciałam na to patrzeć... oczywiście na drugi dzień mój chłopak sie do niego normalnie odzywał ja nie bo ja zresztą w ogóle sie do niego nie odzywan..-minął znowu jakiś czas -i mój chłopak mi mówi ze jego brat powiedział ich mamie ze ja nie jestem odpowiednią dziewczyna dla niego bo pijemy razem dużo... co oczywiście tak nie jest bo jak juz to pójdziemy do baru to raz w tygodniu w piątek czy sobotę i tylko tam pijemy piwko... nie wiem na prawdę co mam robić?

Gość tampon z biedronki
ludzie poradzcie coś

Gość tampon z biedronki
halo

Gość nie czytam głupot
ja też nie trawie tamponów z biedronki

Gość tampon z biedronki
nie czytam głupot jeśli ci sie coś nie podoba to nie komentuj w taki sposób bo po to tutaj ludzie dzieła sie problemami żeby im ktoś poradził coś a nie tak jak ty piszą takie rzeczy:/

Gość poradziłabym coś
ale bez znaków przestankowych ten tekst jest dla mnie nie do strawienia

Gość tampon z biedronki
:(

Gość paninaro
dajcie dziewczynie spokój ona pewnie nie oczekuje od was porad jaki pod względem interpunkcji ten tekst jest :(

Gość tampon z biedronki
dzięki paninaro

Mnie znowusz nie trawi Siostra mojego chlopaka :) I przyznam,ze byl taki czas,gdzie wypisywala do mnie rozne rzeczy i mowila,ze byly one wypowiedziane przez mojego chlopaka . Ja z reszta tez jej nie trawie i staram sie jej unikac,przyznam ze duzo zamieszania bylo z jego rodzicami,siostra i moimi rodzicami ale sprawa sie jakos zalagodzila. Na twoim miejscu pogadalabym z jego mama i starala sie jakos ignorowac to wszystko albo pojsc na kompromis ;) Pozdrawiam

Gość tampon z biedronki
kontakt z jego rodzina mam bardzo dobry. oni mnie lubią.

Gość a co się przejmujesz gadem
:) olewać chłopaczka..

Gość co masz zrobic no właśnie
nic, do brata faceta się nie odzywaj a jeżeli chodzi o mamę to z niczego się nie tłumacz bo nie jesteś winna. Jak masz powyżej 18 lat to możesz sobie robić co tylko chcesz i jakiś koleś nie ma prawa się wpieprzać w Twój związek. Badz twarda, nie tłumacz się nikomu z niczego bo nie masz takiego obowiązku.

Gość tampon z biedronki
mam powyżej 18lat co do jego mamy to ona to pow mojemu chłopakowi bo jego brat nie powiedział tego mu bezpośrednio coś na zasadzie kopania dolkow pod nim zrobil ja niby nic o tym mam nie wiedziec

Gość no to Twój chłop
to jakaś cipka że nie umie Cię bronić?

Gość tampon z biedronki
nie jest cipka broni mnie i siebie ale mi chodzi o to jak ja mam sie zachować w stosunku do tej całej sytuacji bo nie chciałabym żeby on sie z bratem nie odzywał