Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Interesująca 23

gołe piersi..wstyd?facet....

Polecane posty

Gość Interesująca 23

wczoraj oglądaliśmy stary film:american pie wesele. w pewnym momencie pojawiły się półnagie dziewczyny z piersiami na wierzchu,mój się świetnie bawił ogladając te sceny ja czułam się źle,nie potrafiłam się dobrze bawić nie wiem czy jestem nienormalna może wynika to z tego,ze mam małe piersi może to wyda się śmieszne co piszę,nie jestem małolatą,a takie mam głupie odczucia czy to normalne

Gość facet jest tylko facetem
raczej zazdrosc nie wstyd;)

Gość betibeti11
hej. ja też tak czesto mam;/ niestety żyjemy w czasch gdzie cycki sa wszedzie.ba. całe nagie kobiety sa wszedzie, a obnazonych facetów to nawet ze świecą sie nie znajdzie...

Gość Interesująca 23
może nie zazdrość bo racej sylikony miały,jak ktos ogladał ten film to wie po prostu wstydzę się,że facet może sobie większe piersi pooglądać a musi się moimi małymi zaspokoić

Gość Interesująca 23
najbardziej niemiłe jest to,że myslałam,że kompleks małych piersi mi przeszedł,ale wczoraj zrozumiałam,ze zawsze się będę czuła nieswojo

Gość Interesująca 23
właśnie o to chodzi ,że nie dumam myslałam,że mi przeszło sama jestem zaskoczona swoimi odczuciami od razu mi się humor wczoraj popsul,mój facet to wyczuł czuje się jak idiotka

Gość poganiacz klawiszy
nic dziwnego ze bug zabrania nago chodzić by ludzie w kompleksy nie wpadali Tyle lat mówię o tym, ale lud nie chce słuchać, a kapłani nie zwracają na to uwagi. Kapłani którzy nie upominają i nie zabraniają kobietom chodzić w spodniach, będą za to cierpieć, bo to jest wielka pycha. Żadna kobieta nie może przyjmować Komunii Świętej w spodniach. Przez to Mojego Syna bardzo znieważacie. Co jest dla kobiet, to dla kobiet, a co dla mężczyzn, to dla mężczyzn: „Kobieta nie będzie nosiła ubioru mężczyzny, ani mężczyzna ubioru kobiety, gdyż każdy kto tak postępuje, obrzydły jest dla Pana Boga Swego" ( Księga Powtórzonego prawa 22,5) gloria polo ” Naraz ukazano mi, że za każdym razem, gdy odkrywałam brzuch i pokazywałam ciało w seksownym bikini, sprawiałam, że obcy mężczyźni gapili się na mnie, mieli sprośne fantazje i przez to nakłaniałam ich do grzechu. W ten prosty sposób dopuściłam się cudzołóstwa. Także moją postawą, gdy ciągle doradzałam kobietom, by nie były wierne swoim mężom: „Nie bądźcie głupie, odpłaćcie się im, nie wybaczajcie im tylko, lecz rozstańcie się i lepiej szybko rozwiedźcie!” Samym tym gadaniem i tymi złymi radami uczestniczyłam w tym wstrętnym cudzołóstwie, tudzież byłam mu współwinna. W czasie tego przeglądu mojego życia zdałam sobie sprawę, że tak zwane grzechy „pożądliwości” są ohydne http://gloriapolo.webstandrds.info/gloria_polo/nie-cudzoloz.html http://sursum-corda.pl/forum/printview.php?t=428&start=15&sid=757b589dfa6736b9e5b0aacc0df058b7

Gość Interesująca 23
a najgorsze że później przyłapałam go jak klepał w lazience konia i tak mi się przykro zrobiło bo podejrzewam że to te gołem piersi z American Pie go zainspirowały :( [koniec podszywu]