Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panaxd

Wczoraj przedluzylam wlosy

Polecane posty

Hej, jestesm tak nastrojona ,ze musze wam sie pochwalic ;) Wydalam ostatnie resztki pieniedzy (nijejszym 350 eu) na przedluzenie wlosow. I z krotkich (po ramiona) 'piorek' mam teraz playtnowy warkocz prawie po sam tylek :) Zabieg trwal ok 2-3 godz. , (troche bolaly mnie plecy od tego siedzenia) Fryzierka podzielila moje wlosy na partie, po czym zaczela wplatywac sylikonowe koncowki w wlosy u nasady glowy i stapiac z kosmykami za pomaca takiej malej jakby prostownicy. Dostalam szczotke z konskiego wlosia i kilka odrzywek gratis. Jak narazie wszystko trzyma sie swietnie. W Polsce taki zabieg w profesionalnym studiu kosztuje ok 2000 tys zl ( co do gestosci i dlugosci) . Naprawde polecam :)

Gość kkjajaj
daj jakies zdjecie :)

Gość jesli przedłuzane miala
prawdziwymi a nie sztucznymi włosami to moze kosztowac 2000 zl jak nie wiecej !

Gość 42564534652654
daj foto jak wygladaja twoje wlosy teraz:)

Gość Laila_L
Oj może, może... Moja koleżanka płaciła 3tys Efekt był... powalajacy! Niestety za każdym następny przedłużaniem włosy stawały się coraz słabsze, brzydsze i zniszczone.. No i teraz nosi krótkie, żeby je zregenerowac. Ja 2 dni temu zamówiłam na allegro włosy do wpinania, metoda clip on - jestem ciekawa jak to będzie wygladało :)

Swoje mam prawie do pasa a regularnie podcinam:) Stawiam na naturalnosc.Wolalabym przeznaczyc te pieniazki na zabiegi pielegnacyjne.Wlosy same urosna.Zdrowe,naturalne,dlugie wlosy to jest to:) Nie moglas poczekac az urosna?

Gość do brzyduli
zdrowe naturalne owszem, ale pojdz chociaz do fryzjera niech ci cos z grzywka zrobi, bo wyglada koszmarnie:O

Gość co kto lubi
ja chyba tez kupie clip-on