Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on30...

pomozcie mi w wyborze tatuazu który najlepszy

Polecane posty

on30... - skoro nie jestes pewien to nie rob zadnego. Idealny tatuaz to jest taki, na ktorego widok serce zaczyna CI szybcej bic i WIESZ, ze to ten. Wiec albo sobie odpusc, albo szukaj dalej.

Gość on30...
niose sie zta mysla, chce ja dobrze przemyslec zeby nie załowac

persymona-> zgadzam sie odnośnie tribali:P on30- może poszukaj czegos lepszego;). Ja "swój" wzór po 3 miechach znalazłam. Ale jeśli lubisz taką mroczna tematykę to może coś w rodzaju twarzy wybiujajacej sie spod sQry?

Gość on30...
tak ale jakbym laske zobaczył z takim tatuazem to bym sie mogł przestraszyc;)

http://i.pinger.pl/pgr408/3cf677ef000ac63d4a3120a8/2384858095_67100d1d36%5B1%5D.jpg albo ten:P No ja bym sobie takiego nie zrobiła. Mimo tego, że teraz słucham takiej muzyki i mi się podoba, kiedyś mi się może znudzić. Nic by dla mnie ten tatuaż nie znaczył. A zwłaszcza, że jest taki wielki i ukryć bym go za bardzo nie mogła.

Gość beznadziejne wszystkie
zreszta w ogole tatuaze to na ogół prymitywny, powtarzajacy sie kicz, kurcze, to jakby wieszac bardzo marna reprodukcje na scianie, a to w dodatku własna skóra. Zero indywidualnosci, nosic na sobie to , co tysiace, ludzie nie maja fantazji. To dla mnie to samo co makatki z jeleniem na rykowisku nad łozkiem.