Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina001

do dziewczyn ktore przeszly to samo- rozstanie

Polecane posty

Gość ewelina001

blyma w 5 letnim zwizku rozstalismy sie ukladalo sie do samego konca dobeze bynajmmniej mi sie tak wydawalo . bo potem jak sie okazalo on zerwal ze mna dla innej jak z tym sobie poradziec minelo juz 5 mieiecy on zaczal sie odzywac ze chce wrocici wyczyc nie wybaczy?

Gość tni
nie wybaczac - zrobil cos takiego raz.. zdrobi i drugi... olac, probowac sobie zycie ulozy na nowo - mial szanse ale ja zmarnowal z wlasnego doswiadczenia wiem ze faceci nie zasluguja na 2 szanse.. bo i tak jesli poszli do innej.. pojda jeszcze raz gdy taka okazja sie trafi

Autorko byłam w takiej samej sytuacji. Zostawił mnie dla dziewczyny, którą poznał mniej więcej w tym samym czasie co mnie. Długo jednak z nią nie wytrzymał i niby żałował. Pozwoliłam żeby wrócił, ale z tego i tak już nic nie było - to już nie to samo co na początku. Nie potrzebnie pozwoliłam, aby wrócił bo i tak się rozstaliśmy. Teraz mam cudownego męża i bardzo się cieszę, że nie jestem z tamtym choć bardzo długo mnie to bolało.

Gość a możesz kupić................
ile jeszcze takich topiców założysz ????? może załóż jeden na uczuciowym??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ciezki dylemat...
ale nie wolno zakladac, ze jak ktoś zrobił cos raz to zrobi to samo i drugi! nie ma czlowieka, ktory nie popelniłby błedu... jedni sie roznią od tych tylko tym, ze z tego wysnują wnioski na przyszłośc i juz nie popelnią drugi raz tego samego glupstwa a inni?..no cóż, są i przypadki niereformowalne, ktore niczego sie nie nauczą.:O

Gość kurcze ja dalam męzowi
kilka szans. zawiódł 4 razy :-/ nie wybaczalam,nie zapominałam, bo sie nie da, ale bylam w ciazy bez srodków do zycia i wsparcia rodziny, mieszkamy wciąż razem lecz jest kiepsko. on sie stara znow wkupic w moje łaski, dba o mnie i o dziecko,ale ja juz nie ufam mu, nie przytulamy sie nawet, gadka szmatka jest, ale jak kolezanka - kolega, matka i ojciec