Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina001

zdrada

Polecane posty

Gość ewelina001

sa zdrady wybaczalne????????????????

Gość skoro ludzie potrafią wybaczac
to widocznie są choć dla innych wydaje ise to niemozliwe - kazdy ocenia z wlasnego punktu widzenia.

Gość dziewczyna xyx
kobieta wybaczy i niezapomni mezczyzna wybaczy i zapomni !!!!!!!!!!!!

Gość ewelina001
bylma w zwiazku 5 letnim rozstalismy sie ale jeszcze wtedy nie wiedzialam ze on xos planuje do innej tteraz chce wrocic wiem ze to jest niemozlwe bo za bardzo to wszystko bolalao ale jednak cos mi daje do myslenia ze moze by sprobiwac ale to tylko maly procent moich mysl jednak mam sentyment o naszgo dlugoletnego zwiazku

Gość oczywiście że są
Ja uważam że człowiek jest tylko człowiekiem i czasem popełnia błąd... nawet jeżeli jest on totalnie głupi i rani wiele osób. Każdy zasługuje na wybaczenie i druga szansę. Wszystko zależy jednak od okoliczności, wzajemnych relacji, wspólnej przeszłości... każdy przypadek jest inny.

Gość ewelina001
tylko ze to byla ze tak powiem swiadoma zdrada bo mi powiedizal ze mnie juz nie kocha i juz swiadomie pisal z inna potem spotkania itp jak sobie przypomne to mi sie cos robi i sama sie zastanwiam dlaczego ja jeszcze o nim mylse

Gość Skoro cię już nie kocha
To nie ma po co wybaczać... ani o nim myśleć... Jak on nie chce z tobą być to wybaczanie nic nie da.

a ja sobie nie wyobrazam potem spac z takim zdrajcą w jednym łóżku..jak sie przytulać? wiedzac ze przytulał i całował inna..obrzydzenie wielkie..podziwiam kobiety ktore wybaczaja ?