Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torezzzz

Moja kobieta chyba się mną bawi

Polecane posty

Gość torezzzz

Jest straszna egoistka, kiedy staram sie do niej zblizyc odtraca mnie, seks jest tylko wtedy gdy ona chce. Ostatnio powiedzialem jej ze ją bardzo pragne to bezczelnie zaczela sie smiac i chamsko powiedziala zebym sobie poszedl do burdelu. Poza tym czesto wraca do swego eks. Ze on ubieral sie tak i tak, takiej wody kolonskiej uzywal, ze bzykali sie kilka razy dziennie itp itd. Nie wytrzymalem i ją wczoraj lekko popchanąłem, zrobila z tego afere, wybiegla z placzem i powiedziala ze tego pozaluje. Dzis od rana do niej dzwonie , pisze smsy bez odzewu- Co robic?.

Gość torezzzz
"wraca do swego eks czyli czesto o nim wspomina i wychwala ze on taki gustowny byl i wspanialy

Gość olej ja bo najwidoczniej
jestes lekiem na bylego,a jak tamten zrobi jakikolwiek ruch to Cie rzuci i w podskokach pobiegnie do niego ;]

Gość torezzzz
raczej do niego nie wroci bo on mieszka obecnie w canadzie. Napisalem jej smsa ze ja przeprazam za to ze ja popchnalem i nazwalem brzydko ale bez odezwu. To w sumie fajna dziewczyna tylko w glowce ma nie pokolei. Jak chce sie z nia kochac to wyzywa mnie od napalonych zboków i ze mysle tylko pitolem.

Gość michalina z konina
Facet czy ty jestes az tak naiwny czy tylko udajesz?? z tego co opisujesz to ewidentnie widac ze ona ma cie gdzies. Nie kocha cie, nie pożąda cie. zostaw ja i znajdz sobie taka ktora bedzie odwzajemniala twoje uczucia

Gość zgadzam sie z michalina

Gość wowowo
olej ja. to jakas walnieta, psychiczna ksiezniczka. kijem bym nie tknal

Gość torezzzz
wszyscy koledzy mówia jaka piekna mam kobiete tylko nie wiedza ze ta kobieta mnie wykancza psychicznie . Kochamją i dlatego tak trudno mi ja zostawic.