Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achtung________

aresztowano polańskiego

Polecane posty

Gość achtung________

Gość dfdsfsd
hahahaha... no ja po prostu nie mogę. Seryjni przestępcy hasają sobie po łączkach, gwałciciele tylko czekają na okazję, oszuści, włamywacze i wyłudzacze radośnie nas gnębią, mafia pozdrawia obywateli.... a Roman Polański został aresztowany na mocy nakazu z 1978 roku. Kocham życie 🌼 :D

Gość frentii
Gdyby ten pedofil nie uciekl jak tchorz z USA, to aresztowaliby go w 78 roku. O ile mi wiadomo zakaz uprawiania sexu z 13latkami dotyczy rowniez znanych ludzi.

Gość frentii
na glownej stronie onetu

Gość dfdsfsd
jestem takim debilem, ze myśle, że Zurich, w którym aresztowano Polańskiego, jest w Polsce

Gość karambaaaaaaaa
kurde blade pokazywali jej foto z tamtego czasu wygladala na duzo strasza a nie kazdy facet zaglada w dowod osobisty przed pojsciem do lozka a po 3 mysle ze ona wiedziala co robi chciala wyludzic kase , przeciez sama sie przyznala ze chciala tego i chciala wycowac zeznania ale sad w LA odrzucil jej prosbe

Gość dfdsfsd
a poza tym uważam że stare przestępstwa się nie liczą, skoro Polański wtedy uciek to był cwany i w ogóle jest z tego powodu fajny, nie rozumiem czemu go aresztowali :)

Gość frentii
Bedziesz inaczej spiewac jak twoja 13letnia corka pojdzie kiedys ufnie do domu jakiegos rezysera, ktory ja odurzy i zgwalci. Rozumiem takze, ze nie mialabys nic przeciwko temu, aby nauczycielem twojej corki byl facet uprawiajacy w przeszlosci sex z nieletnimi:D

nie powinien uprawiać sexu z dziewczynką 13 -letnią jak myśli kutasem a nie głową to tak jest , na dodatek zwiał przed wymiarem sprawiedliwości. Jak jest bogaty to nie znaczy że go prawo nie obowiązuje. On sie tłumaczy że sama tego chciała biedaczek...:-D pokrzywdzony

Gość karambaaaaaaaa
nikt jej nie odurzyl sama mu wlazla do lozka przyznala sie ze chciala wyludzic kase , a tak wogole to malo jest matek zmuszajacych swoje piekne corki do prostytucji? moze matka ja namowila wiedzac ze dostana spora kaske za ta afere

Gość dfdsfsd
no naprawdę, po 30 latach aresztowanie człowieka, którego kroki śledzą wszyscy, za coś czego dokonał po trochu nieświadomie nawet, laska tego chciała to chyba samo się nasuwa na myśl że aresztowanie takiego "przestępcy" jest po prostu śmieszne, a i sam Polański nie stanowi zagrożenia dla społeczeństwa. Aresztowanie go to po prostu żenua. :O i tak w ogole to, ej, ty przede mną... weź się nie podszywaj, sama umiem pisać, dobra:P?

Gość frentii
nikt jej nie odurzyl sama mu wlazla do lozka przyznala sie ze chciala wyludzic kase , Po pierwsze, skad wiesz, ze tak bylo? Moze Polanski zaplacil jej kupe kasy, aby tak mowila i aby zwrocila sie do sadu z prosba o wycofanie zarzutow. Po drugie, nawet gdyby chciala, blagala go, aby sie z nia przespal, to on nie mial prawa tego zrobic, kropka.

Gość vvvvv
ona wyglądała jak trzydziestolatka :o

podziubdział sobie 100 lat temu, już nawet zapomiał, jak to było, ale jak się ogląda Modę na sukces, to można się przekonać, że większość Amerykanów, jest inteligentna inaczej......