Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miku skaaa

jakie szkla kontaktowe sa najlepsze i ile kosztują?

Polecane posty

Nie ma czegoś takiego jak najlepsze szkła kontaktowe. Muszą one zostac dobrane indywidualnie, to co jednemu służy, innemu szkodzi. Ceny soczewek sa zróżnicowane w zalezności od miejsca kupna no i samej firmy, jak również zależy czy soczewki sa miesięczne czy np jednodniowe. Za pare miesięcznych od 20 zł do 60 zł

Gość pytanie ....
szkła dobrać może tylko okulista, on też zaproponuje Ci jakie - miesięczne, jednodniowe, trzymiesięczne itd. Z firmą już będzie gorzej bo pewnie okulista ma jakąś "ulubioną" firmę. Osobiście uważałabym tylko na kupowanie szkieł kontaktowowych w Vision Express (czy jak to się tam pisze), bardzo się zawiodłam na ich rzetelności

Gość ja od lat uzywam
Soflens i jestem zadowolona , kupuje na allegro bo nie ma co sie oszukiwac w salonach zdzieraja strasznie, na allegro mam 6 sztuk za 40zl, a identyczne w Vision Express mozna dostac za 110zl . Ale tak juz bylo wspomniane, szla nalezy dobierac indywidualnie, to co sluzy innym nie znaczy, ze bedzie dobre dla Ciebie.

Gość dunn
U kogo kupujesz na allegro?

Ja też swego czasu używałam soflens, ale zmieniłam je na J&J i są moim zdaniem lepsze, choć i jedne i drugie sobie chwaliłam. Soflensy mają tę zalete że są tanie, czego o J&J powiedziec nie można:/