Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CuruśAlicja

dziewczyny pomóżcie mi prosze

Polecane posty

Gość CuruśAlicja

ja już po prostu nie moge przestac sie denerwowac moimi wlosami to jest jakas porażka:O zaczelam farbowac na jasny blond(ale nie na platyne) dosyc mocno mi sie zniszczyly...teraz chcialabym miec jakis ciemniejszy kolor bo az tak nie pali wlosow,ale zeby nie byl to brąz poniewaz mi jest strasznie w ciemnych brązowych włosach...jestem wysoka(174) chuda i blada..ciemny brąz zrobi ze mnie śmierć...myślałam nad kolorem takim http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21798/abc627.jpeg lub http://www.fluf.pl/wp-content/uploads/2009/05/z5297259x.jpg cos takiego.. nie chce wklejac tu swoich zdjęc,ale duzo osob mi mowi,ze źle mi będzie w brązie ...a ciemnego takiego mysiego blondu nie chce bo mialam taki swoj naturalny ..:O wiem,że włosy to nib y żaden problem,ale kurcze to jest wizytówka kobiety..co myślicie o tych kolorach,macie jakieś lepsze propozycje? może fryzjer mi jakis katalog pokaze?

Kolor ładny ale skoro masz tak zniszczone włosy to odczekaj z farbowaniem ok 3 miesięcy od ostatniego farbowania a w tym czasie je jakoś zregeneruj.nie używał prostownicy,lokówki itp. Może zacznij używac jedwabiu do włosów?

Kolor jest ok. tylko żeby do karancji Ci pasował.Ja mam 175 wzrostu,też jestem szczupła i jestem brunetką,włosów nie farbuję bo naturalne mam ładne,i nie wyglądam jak trup :-D może dlatego że mam śniadą karnację.Dobra fryzjerka powinna Ci dobrać jakiś twarzowy kolorek,ale skoro masz tak zniszczone to może najpierw je jakoś odżyw.

Gość CuruśAlicja
tzn. wg mnie mam zniszczone włosy bo zawsze po ich wyschnięciu mialy taki ładny blask i sie fajnie układały,a teraz są przesuszone...używam jedwabiu,fryzjerskich masek itp... Kerastyne tez uzywam na włosy.. fryzjer powiedzial,ze mam zadziwiająco dobre włosy jak na blond,ale jednak nie widzial ich przed farbowaniem jakie byly kiedys..niestety teraz bez lokówki lub prostownicy nie wyjde na ulice bo mam nieogar...ale uzywam przed prostowaniem porządnych spryskiwaczy ... co do tego koloru ja tak nie ufam znajomym do konca bo jak mialam brąz ciemny to mowili,ze źle itp..a potem jak zmienilam(z własnej woli)to zaczeli mowic,ze ślicznie mi bylo w brązowych i ze im sie non stop gust zmienia..no to wole juz sie ich nie pytać... hmmm nie widzicie mojej twarzy,ale moge przynajmniej jeszcze cos opisac np. mam ciemne brwi(Nie czarne,ale ciemne brązowe) oczekuje takiego koloru,ktory oddałby blask mojej twarzy ..cos jak ma Żmuda Trzebiatowska ona jak jeszcze nie farbowala włosow miala ciemny brąz i wyglądała nijako tak ponuro,a teraz.. pięknie.

Gość CuruśAlicja
tak wiem,ale czy np. nie masz jakis wg Ciebie ulubionych kolorow? czy jakas gwiazda Cię nie zachwyca włosami? ich kolorem? powiem tak: nie jestem przesadnie blada,ale ..zaraz z reszta pokaze link jaki kolor karnacji mam http://www.jckonline.com/articles/blog/1940000194/heidi-klum110703.jpg oo cos takiego jesli chodzi o karnacje oczywiscie.. chyba nie jest az tak blada.