Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mika17

Cytologia profesjonalna szczoteczka.

Polecane posty

Gość Mika17

Czy ktos zna ginekologa na Slasku, najlepiej z Katowic, ktory wykonuje badanie cytologiczne profesjonalna szczoteczka,a nie wacikiem na patyczku? Do tej pory nie slyszalam jeszcze o lekarzu, ktory robilby to tak jak naprawde powinno sie robic :/ A zalezy mi na dokladnosci badania.

Gość Mika17
podnosze

Gość 34...
myślę ze w prywtnym gabinecie kazdy tak robi.... popytaj kolezanek ze swojego miasta

Gość Mika17
Niestety prawda jest taka, ze nawet w prywatnych gabinetach załuja na to kase i robia zwyklym patyczkiem z wacikiem. Co ja mam zrobic, zwrocic lekarzowi uwage? Moze poda mi ktos namiary na ginekologa, ktory faktycznie podchodzi do tego profesjonalnie?

ja bym zadzwoniła zapisując się i przez tel. zapytała ---Jak wykonują państwo cytologie... czy używają szczoteczki itd. :) Po prostu! Mozesz zapytac tez czy użwają jednorazowych wzierników itd...a co! Jest XXI wiek i płacąc wymagasz!

Gość Mika17
No, dobry pomysl. Nie wpadlam na to. Chyba nic innego mi nie pozostaje w takim wypadku. Dzieki:)

A ja bym zapytała: czym pobierają wymaz lub jak pobierają, nie mówiłabym o szczoteczce, bo pani od razu powie - tak, jasne, szczoteczką. I to samo z wziernikami - poprosiłabym o pokazanie modelu(?) wziernika używanego w tej przychodni.

Gość Mika17
A co, jesli sie okaze, ze przez telefon powiedza mi, ze tak szczoteczka, a pozniej na wizycie zobacze, ze jednak normalnym patyczkiem? ;| Mam sie wtedy klucic,ze nie zaplace za wizyte haha? ;P

Gość facetka z kiwi
no pewnie. najpierw PRZED zapłaceniem sie upewnij ze mają tą szczoteczke. patyczek do ucha to kązdy se moze kupic i zrobic cytologie w domu... nie daj sie wykiwac im

Gość Mika17
Ok, dzieki wam dziewczyny :) A moze jest tu jednak ktos, kto zna jakiegos dobrego lekarza w Katowicach, gdzie napewno nie spotkam sie z patyczkiem do uszu? :P