Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin_wwa

Nie umiem się zakochać...

Polecane posty

Gość marcin_wwa

Ma ktoś ten sam problem ? Spotykam wiele dziewczyn,czasami widzę,że będzie dobrze, ale nie wiem czemu..nie chcę się angażować. Na samą myśl o odpowiedzialności, związku, ewentualnych dzieciach przechodzą mnie ciarki :/ Z drugiej strony dobija mnie bycie samotnikiem.

Gość selllen
pewnie ktos cie zranił........ ja chyba tez juz nie potrafie, straciłąm w iare w drugiego człowieka. Moze az tak ardzo nie zostałam zraniona ale... nie otrafie zaufac. Kiedys byłam szczesliwa ale miłość przeszła, ja odeszłam. Teraz cierpie i żałuje. Juz nigdy nie spotkam kogos takiego jak tamten :(

Gość mam tak samo jak
nie angażuję się w nowe znajomości bo dalej jestem zakochana........... to trwa kilka lat a ja głupia ciągle mam nadzieje!

Gość willi
oj ja mam podobnie ...z sexem nie ma problemu ale związek masakra ....

Gość marcin_wwa
no tak,tylko mnie nikt nie zranił, chcę poznać kogoś na dłużej ,ale gdy dochodzi do poważnej rozmowy po paru spotkaniach, ciągle dopatruję się ''luk'' w wyglądzie :/ nie wiem jak z tym walczyć. Miałem swój ideał,z czasów liceum,pierwsza miłość, i teraz się to za mną ciągnie,szukam kopii tamtej dziewczyny,a wszystkie inne chociaż podobne,to nie to samo ..

Gość etve v
aaa normalne a dlaczego akurat luk w wygladzie? to jest dla ciebie najwazniejsze?? :)

Gość marcin_wwa
Hm dam Ci przykład . Poznaję nową dziewczyne, jest fajna z charakteru dogadujemy się ,ale to jednak nie to :/ mimo ,że odpowiadamy sobie wizuwalnie, to w głowie mam obraz tamtej ,blondynki o takiej i takiej budowie,kształcie ust,i szukam jej kopii,wiem, że to niemożliwe i wpadam w błędne koło, i tak od 3 lat :O

Gość A kukuuu
no to masz prechlapane chyba ze ja odnajdziesz?:)

Gość marcin_wwa
->>>A kukuuu, wątpie :P może to żałosne,ale to była miłość od pierwszego wejrzenia ,tyle, że platoniczna

Gość A kukuuu
a ile masz lat?

Gość marcin_wwa
19

Gość A kukuuu
przejdzie ci kochany :) jestes jeszcz ebardzo młodym chłopakiem, nie łam się ;) wiem, ze wydaje ci się teraz głupie - to co mówie ale uwierz... czasem tak musi byc, czasem świat nie jest piękny od razu trzymaj się ;)

Gość marcin_wwa
Tylko czy mi to minie :] bo jest jeszcze coś takiego ,własnie np .z brunetkami : gdy taka chcę ze mną rozmawiać, odrazu ''włącza'' mi się system obrony,staje się zarozumiały,tylko po to żeby się odczepiła, i nie wiem jak sobie z tym poradzić ;] w końcu zostane starym zrzędliwym dziadem :D

Gość sylwkaaaa
zrzędliwym dziadem to jesteś już a starym to jeszcze tylko kwestia czasu, może tu nie chodzi o tą blondynkę, bo sam powiedziałeś że to miłość platoniczna zapomij o niej więc- to jedyne wyjście postanów sobie ze od jutra wyrzucasz ją z pamięci, koniec i kropka a potem poznasz inną

Gość A kukuuu
przejdzie przejdzie...kiedys bedziesz śmiał sie z tego... jestes jeszcze takim młodym człowiekiem :) zazsdroszcze! sama mam 29 lat i czuje sie staro 😭

Gość a tam daj se sposkoj
chlopieeeeeee. to nie umiejetnosc, to sie samo robi:D daj soboie czas i nie mysl o tym, sam poczujesz jakby z piorun walnal:D

Gość sefefre
daj se spokój z dziewczynami, jesteś beznadziejny koleś :o z takim jęczydłem nikt na dłuższą metę i tak nie wytrzyma