Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lil.

gdy zainteresował się tobą kobieciarz..

Polecane posty

Gość lil.

Witam. Pół roku temu zainteresował sie mna facet który został skrzywdzony przed kobiete którą kochał. Nalezy do strasznych kobieciarzy i zmienia kobiety jak rekawiczki. Gdy mnie poznał sam zaczał wychodzic z propozycjami spotkan,rozmów itp. Na poczatku odpierałam to jako lek na złamane serce ale z czasem nasza znajomosc zaczeła sie bardziej zawizywac,spotykalismy sie po kilka razy dziennie,pisalismy do siebie bardzo czesto,ale nastąpił równiez kryzys,nie odzywalismy sie (w sumie on) 2 miesiace a potem on mnie przeprosił i usprawiedlił sie ze bał ze sie we mnie zakocha i znów zaczał to wszystko odpoczatku.Przyznam ze potrafie odróżnic przyjazn,od kumpelstwa,i od miłosci ale nasze relacje od pół roku sa straszne dziwne,z jednej strony jakby chciał ze mna byc ale z drugiej sie boi.Zachowuje sie wobec mnie straasznie dwuznacznie. Zawsze byłam z nim szczera i zawsze mówiłam co o nim mysle jemu prosto w twarz i niektórzy mówia ze moze własnie ta szcerosc i to ze wyrównałam szale z nim go oniesmielaja. nie potrafie zrozumiec dlaczego taki kobieciarz nie chce nawet dla zabawy ze mna spróbowac byc jezeli naprawde tak nam ze soba dobrze. Macie jakies zdanie?

Gość A NA IMIĘ MA ADAM ADRIAN
MARCIN :-p

Gość a może Darek

Gość GgGgrażkaAaA
Nie wiem dlaczego mam wrażenie, że piszesz o moim ex :(. Moja sytuacja była bardzo, bardzoooooooooooo podobna. Tez trafiłam na faceta z przeszłościa i na moje nieszczęscie zakochałam się w nim. Oczywiście mówił jak bardzo jego ex laska skrzywdziła i jaki on bidulek. Okazało sie później, że on nie był taki bez winy :(. Może poczekaj trochę i nie nalegaj na związek. Jeżeli nie wyleczył się z poprzedniego to odbije sie na tobie i to ty możesz cierpiec. A co bedzie jak on do swojej ex panienki wróci ?? Może wcale taka zła nie była ;)

Gość Kobieciarze maja to do siebie
ze zawsze zwalaja wine na kobiete, chcac sie prz tym pokazac z jak najlepszej strony :( Zastanow sie jak kobieta moze skrzydzic mezczyzne............?! To bardziej facet potrafi krzywdzic !!!!!

Gość srały muchy będzie wiosna
mój EX też mówił jak bardzo skrzywdziła go kobieta :(. Uwieżyłam i co dostałam w zamian? ...Też zostałam skrzywdzona przez niego 😭 A teraz z całą pewnością opowiada innej jak to ja go skrzywdziłam :-O. A ja tylko kochałam 😭 Z perspektywy czasu wiem, że nie powinnam aż tak bardzo się zakochać 😭

Gość lil.
ale zastanawiam sie czy z nim tego nie wyjasnic? czy poprostu nie spytac "co to było"?

Gość GgGgrażkaAaA
Oczywiście, że się zapytaj co takiego złego sie stało, dlaczego został skrzywdzony itd.

Gość lil.
ale ja wiem o co chodziło,akurat nie w tym jest problem. chodzi mi o nasze stosunki - jego i moje - chciałabym spytac co to było ze mna - nigdy szczerze nie potrafił okreslic kim dla niego jestem. boje sie wyjsc na idiotke..

Gość może to właśnie tak
ja rok temu skrzywdziłam pewnego kobieciarza, bo myślał ze jestem taka jak inne ale się pomylił, pewnie się już pocieszył ale myślę że dałam mu popalić i przynajmniej przez jakiś czas będzie miał uraz do nowo poznanych kobiet

Gość na pomaranczowo niech bedzie
to poznalas mojego exa :D on tez tak bedzie manewrowal ze nie wiadomo czy jest z Toba czy sie tylko przyjazni :D a ja to ta co go skrzywdzila na cale zycie. minelo 5 lat od rozstania a on dalej za wszystkie niepowodzenia obwinia mnie. :D szczerze to daj sobie dziewczyno spokoj. gdyby mu zalezalo to juz bys dawno wiedziala kim jestes dla niego.

Gość Polka Polka Polka
Wydaje mi sie ze mozesz zadac pytanie " co bedzie z Wami"? i "Jak on to widzi"? Konkretnie i szczerze :) Pamietam jak moj byly kiedys mi opowiedzial jak jego ex sama, bez jego zgody usunela dziecko. Nie powiem bylo mi go bardzo szkoda. Potem okazalo sie, ze nie zrobila tego zupelnie sama bo gosciu byl z nia w dniu zabiegu :D Wiem ze to moze nie na temat ale przypomnial mi sie ten EX :) i jego system wyrywania panienek - wspolczucie i litosc, dla niego oczywiscie :)

Gość Polka Polka Polka
A na koniec tylko dodam, ze byl to najwiekszy tchurzliwy i beznadziejny lajza na siwecie :) :D

Gość frentii
O ludzie, teksty facetow jak to zostale skrzywdzeni(bidulki) przez kobiety i boja sie zaangazowac sa stare jak swiat i oznaczaja jedynie, ze na bzykanko chec jest, na zwiazek z zobowiazaniami - niet:D

Gość Polka Polka Polka
Zdenerwowalam sie troche wspomnieniami i z bykami napisalam ;) Oczywiscie mialo byc: tchorzliwy :D

Gość Polka Polka Polka
frentii - dokladnie :)