Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona barbara

grono.net - nie rozumiem

Polecane posty

czy sa tu osoby, ktore zajmuja sie siedzeniem na gronie i otwieraniem jakichs puszek, pisaniem komentarzy, itp? zalozylam kiedys tam profil, zeby sobie z klasa podawac co jest zadane, kiedy klasowka, itp. mam tam kilka osob z liceum, teraz ze studiow i to, co oni robia mnie przeraza. siedza i tylko komentuja, wysylaja sobie cos, i to niejedna osoba siedzi tam kilka godzin i klika bezcelowo. ja nawet nie wiem, o co z tym chodzi.

Gość grono to przeżytek
lepszy jest fejsbuk :)

z tym fejsbukiem tez nie wiem, o co chodzi, ale to niewazne. mi nie chodzi o przezytek, czy nie, tylko o to, ze ja tam wchodze czasami, zeby przeczytac cos na forum, dot. mojej szkoly, a jak wchodze, to doznaje szoku, bo wszyscy moi znajomi siedza tam godzinami i graja, wysylaja, komentuja...:O

Gość bope
a co tu jest do rozumienia? nie mają życia, nudzi im się, więc siedzą grają, komentują i sobie coś wysyłają, zajmij się sobą 😴

ale ja nawet nie wiem, jak sie wysyla taka puszke! jestem na dnie😭 hahaha

Gość a ty za to siedzisz na kafe
i z obcymi tyłek obrabiasz swoim znajomym :) Tak to jest, jak u innych źdźbło się w oku widzi, a u siebie nawet belka nie przeszkadza :)

Wchodzisz w aplikacje, znajdujesz "puszkę pandory", akceptujesz i otwierasz :D:D Mi wyskoczył fiut, to zrezygnowałam:p

Gość growling
"Mi wyskoczył fiut, to zrezygnowałam" ale się uśmiałam :D aż musiałam swoją otworzyć, ale trafiłam na jakieś hoboczaki :o

obrabiam tylek? hahaha, tak, faktycznie, tak im obrobilam, ze ho ho:D zreszta to nie sa bliscy znajomi, nie utrzymuje z nimi kontaktu wlasciwie. a jak robia glupoty, to powinni sie liczyc z tym, ze ktos powie, ze to idioci. ale pewnie sama nalezysz do zagorzalych gronowiczow, skoro tak to widzisz:)

Serio z tym fiutem :O Ma się to szczęście i zwierzęcy pociąg. W sumie lubię grono, a ta cała masa dodatków jest najwyżej olewana ciepłym moczem ;)